Štrajk Zvezdine radne zajednice!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.08.2014.
23:12
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Deo radne zajednice FK Crvena zvezda koji radi na održavanju terena stadiona "Marakana" stupio je u štrajk zbog činjenice da nije primio plate više od pola godine.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Čelnici FK Crvena zvezda radili su u prethodnom periodu na skidanju zabrane registracije novih igrača a u istom periodu deo radne zajednice upozoravao je da će stupiti u štrajk zbog nagomilanih dugovanja kluba.

U petak je na "Marakani" održan jednočasovni štrajk upozorenja ali kako on nije dao rezultate radnici klupskog hotela i oni koji održavaju teren stadiona "Marakana" odlučili su se na radikalnije mere.

"Evo sada će sedma plata koju čekamo. Početkom avgusta v.d. generalnog sekretara Zvezdan Terzić nam je obećao da ćemo dobiti neka primanja, ali od toga nije bilo ništa. U ponedeljak je razgovarao sa našim predstavnicima i tražio još vremena uz ideju da klub podigne kredit kojim bi nas isplatio. ali mi više nemamo strpljenja" rečeno je listu "Blic" na "Marakani".

Radnici koji su u utorak uveče otpočeli štrajk najavili su da će svakoga dana od devet ujutru do 21 sat boraviti u hotelu na stadionu i tako iskazivati svoje nezadovoljstvo.

Ukoliko rukovodstvo Crvene zvezde ne bude reagovalo brzo crveno-beli bi mogli da budu u problemu jer u subotu dočekuju Spartak na "Marakani" a teren do ispunjenja zahteva radnika neće biti održavan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke