Štulić uskoro sa timom, može li do prve postave?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 02.02.2021.
18:05
Izvor: Sportske.net

Biće veoma jaka konkurencija.

Starsportphoto ©
Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Nikola Štulić rekao je danas da se oseća dobro posle udarca koji je dobio u koleno tokom priprema u Turskoj i naveo da će se uskoro priključiti saigračima na treninzima.

"Uplašio sam se kada sam dobio udarac, jer sam godinu dana ranije imao dužu pauzu i operaciju prednjih ukrštenih ligamenata, logično je da nisam želeo da se bilo šta slično ponovi i odvoji me od terena. Sutradan sam već video da nema nikakve reakcije, pa mi je laknulo. Ohrabrili su me i naši lekari koji su mi rekli da ne brinem i da verovatno nije ništa strašno, što se ispostavilo tačno", rekao je Štulić, saopštio je Partizan.

Nekoliko dana uoči povratka u Beograd sa priprema u Turskoj, crno-beli su ostali bez nekoliko igrača zbog povreda. 

Golman Nemanja Stevanović je na treningu povredio rame, nakon dodatnih analiza je utvrdjeno da je povreda ozbiljna i da mora na operaciju, dok se strepelo za mladog napadača Nikolu Štulića koji je zadobio udarac zbog koga je izostao sa poslednjih kontrolnih utakmica.

"Nisam izlazio iz ambulante i sa terapija. Teretana, vežbe za jačanje nogu, terapije, odmor i sve u krug. Trener mi je pružio punu podršku koja mi mnogo znači. Rekao je da budem strpljiv, da se dešavaju povrede u sportu, da gledam sve sa pozitivne strane, da nastavim vredno da radim", naveo je Štulić.

Štulić je po dolasku u Beograd podvrgnut dodatnim pregledima.

"Snimak je pokazao da imam hematom na spoljnoj strani kolena, ali su ligamenti i meniskus čitavi, ništa nije oštećeno. Idem na terapije i dalje, bol se smanjio, skoro da ništa ne osećam. Radio sam dva dana individualno, odvojeno od ekipe i trebalo bi sutra ili prekosutra da im se priključim. Osećam se jako dobro", rekao je on.

Takmičenje u Super ligi Srbije nastavlja se za vikend, a Partizan će na svom terenu dočekati Napredak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Wednesday, 03.02.2021
14:31

Ne da moze nego mora. Babajaro ce u prvoj utakmici igrati do 26-27 minuta i ide na bolovanje do kraja sezone, dosta je igrao, tako da ce mali imati prostora...ako mu ga jedino ne oduzme extremno talentovano mega pojacanje, bomba iz sutona prelaznog roka, onaj decko iz IMT, ne znam kako se zove