Stuparević: "Događaj koji se ne zaboravlja"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.08.2017.
15:34
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Kadetski reprezentativac Srbije Filip Stuparević dobro će zapamtiti tekuću nedelju i gostovanje u Humskoj.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Prvotimac Voždovca još uvek se nalazi u procesu stasavanja a već kao šesnaestogodišnjak dočekao je pobedu nad Partizanom i gol u Humskoj.

"Zmajevi" su u okviru 4. kola Super lige savladali Partizan u Humskoj, a strelac izjednačujućeg gola za goste bio je upravo talentovani Filip Stuparević.

"Osećaj je prelep nakon postignutog gola i pobede nad Partizanom. Sam taj momenat ulaska lopte u mrežu me je preplavio sjajnim utiscima, a fudbalski događaj koji je iza nas se nikada neće zaboraviti", rekao je Stuparević za klupski sajt.

Pored toga što je prvencem u Super ligi pomogao timu da stigne do pobede nad Partizanom Filip Stuparević je poneo i zvanje igrača kola čime je kompletirao fantastičan učinak.

Kratka analiza dešavanja u na meču odigranom u sredu zapravo predstavlja uvod u ono što sledi, a to je utakmica 5. kola sa Javor Matisom na krovu tržnog centra "Stadion".

"Utakmici smo prišli kao i svakom drugom protivniku. Niko nije trebalo da nam kaže da će biti teško, jer znamo da uvek i jeste. Želeli so da imamo loptu u nogama, da igramo prepoznatljivu igru, u čemu smo i uspeli. Međutim, u svaku narednu utakmicu ćemo ulaziti kao i protiv Partizana i nema stajanja, iznova idemo ka novom dokazivanju i uvek ćemo davati još više na terenu", dodao je Stuparević.

Voždovac se nakon četiri odigrane utakmice nalazi na trećem mestu na tabeli sa 10 osvojenih bodova, dva manje od Crvene zvezde i Vojvodine koje dele prvo mesto na tabeli.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke