Sudije i termini za peto kolo, da li će ''večiti'' biti zadovoljni?

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.08.2020.
17:17
Izvor: Sportske.net, fss.rs

FSS na svom sajtu objavio najvažnije informacije u susret petom kolu Linglong Superlige.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Već u petak ćem o videti prve mečeve petog kola, a prvi će na teren fudbaleri Proletera i Crvene zvezde. Oni će se sastati u petak od 18 časova na novosadskom ''Karađorđu'', a glavni arbitar na toj utakmici biće Dragan Čolović, kome će pomagati Nemanja Petrović i Matija Olajoš Nađ.

Iste večeri, ali od 19 sati igraće TSC i Metalac, gde će pravdu deliti Srđan Jovanović.

Dan kasnije, Partizan će u Humskoj dočekati ekipu Inđije. Taj susret zakazan je za subotu u 19:30h, a za glavnog sudiju je delegiran Novica Anđelovski, sa pomoćnicima Beljinom i Potočanom.

Ostali mečevi tog dana počeće u 19 časova, a kolo će biti kompletirano u nedelju, kada će se odigrati još četiri meča. Najzanimljiviji meč u nedelju trebalo bi da bude duel Napretka i Vojvodine u Kruševcu (nedelja, 17:30h), gde će glavni arbitar biti Stanko Ostraćanin.

Sve parove, termine i imena arbitara na utakmicama petog kola možete da pogledate OVDE.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Wednesday, 19.08.2020
21:38

Партизанов анђео поново у акцији :)

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 19.08.2020
19:51

Da li će zvezda biti zadovoljna? Ona putem rođaka generalnog direktora zvezde pravi liste sudija, delegira ih, određuje ko će kome i kako da sudi. Ako ne budu zadovoljni suđenje saznaćete 5 minuta nakon utakmice koliko im je potrebno za saopštenje. Da li su zvezda i njena filijala iz Novog Sada kažnjeni zbog saopštenja u kojem su komentarisali suđenje oduzimanjem bodova?

avatar
Gogi-11
Wednesday, 19.08.2020
19:12

Kako ne bi u partizan bili zadovoljni kad im svaku drugu utakmicu sude ili grujic ili angelovski jos malo pa ce im biti i clanovi uprave....

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 19.08.2020
17:25

Зар је могуће да сваку утакмицу партизана суди окорели гробар и звездомрзац.

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 19.08.2020
17:42

Da slucajno Indjija ne iznenadi

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 20.08.2020
18:48

Kad ti nećeš završiću rečenicu ja: " Da slučajno inđija ne iznenadi zvezdu pobrinuo se sudija Stojilković sa dva zvezdanaesterca, od toga prvi tako što igrač zvezde gazi protivničkog na stopalo 2m van šesnaesterca, a drugi nakon simulacije zvezdinog mladog Maradone, za ono za šta se pobrinuo Stojilković bilo je neizbežno već na sledećem susretu dva podjednaka protivnika u Inđiji".