Suma se prisetio poteza karijere, samo je gol nedostajao

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 15.02.2021.
11:15
Izvor: Sportske.net

Partizanov vezista "obesmislio" Megvajera.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Jedan od istaknutijih fudbalera Partizana Sejduba Suma prisetio se u prazničnom intervjuu za Sportski žurnal čuvenog driblinga protiv Harija Megvajera iz Mančester junajteda, koji na žalost veziste crno-belih nije rezultiran pogotkom.

Crno-beli su uprkos terenskoj dominaciju izgubili taj duel, odigran pre manje od godinu i po dana u Beogradu.

Bez obzira na sve, čuveni dribling nad najskupljim defanzivcem Junajteda pamtiće se za vek i vekova u Humskoj.

"Što je bilo ranije, ostaje u prošlosti. Fokusiran sam, kao i tim na naredna iskušenja. U fudbalu urađeno se vrlo brzo zaboravlja, ili odmah, jer nove stvari već dolaze. Sad su ciljevi titula i kup", rekao je omaleni vezista za Sportski žurnal.

Zatim se prisetio tog trenutka s kraja oktobra 2019. godine.

"OК. Gledam i prisećam se te akcije. Takođe, pitam se zašto nije bio gol. Tužan sam, jer nisam savladao golmana kluba kakav je Mančester junajted", naveo je on.

Novinar je bio znatiželjan da upita Sumu da li i dalje proganja kapitena "crvenih đavola".

"Ne znam, ali on je jedan od najboljih defanzivaca Premijer lige, reprezentativac Engleske. Bez obzira što nisam dao gol posle utakmice i poteza sa takvim rivalom sam se osećao moćno...", istakao je on dodajući da mu je svejedno da li naspram sebe ima Junajted ili Crvenu zvezdu.

Vratio se na aktuelni trenutak. Crno-beli su dobro počeli prolećni deo sezone, pobedama protiv Napretka i Novog Pazara.

"Na najbolji način smo počeli prolećni deo prvenstva pobedama nad Napretkom i Novim Pazarom u Humskoj. Raduje da smo nastavili pobednički niz od jeseni, sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem", rekao je on.

Klub iz Humske nastavlja takmičenje u Ling Long Superligi utakmicom protiv Javora u Ivanjici, koja se igra u sredu od 13 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke