Super liga - Dve utakmice bez golova, Voša imala sreću u Ivanjici

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 19.08.2017.
22:21
Izvor: Sportske.net

Samo jedan gol u tri utakmice Super lige. Voša slavila golom Malbašića.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

U utakmicama koje su igrane danas, pobedu su ostvarile ekipe Bačke i Rada, a nakon toga su usledile tri utakmice u kojima smo videli samo jedan gol.

Duel Spartaka i Voždovca završen je bez golova, pa su gosti propustili priliku da skoknu do prvog mesta imajući u vidu da Crvena zvezda ovog vikenda ne igra svoj meč.

Istim rezultatom završena je i utakmica na Banovom brdu gde je Čukarički dočekao Radnički iz Niša, a jedini gol na ova tri meča postigao je Filip Malbašić.

Vojvodina je bila bolji rival od Ivanjičana danas u Ivanjici, imali su loptu u svojim nogama, imali i par prilika u prvom delu igre, ali gola nije bilo sve do 70. minuta meča.

Malbašić je propustio veliku šansu u 57. minutu kada je izašao 1 na 1 sa Đogatovićem, a na drugoj strani je Javor vrlo lako mogao do pogotka da je Džouns na asistenciju Ivanovskog pogodio iz izgledne situacije. Rockov je u tim trenucima spasio Vojvodinu, a nakon toga je u 70. minutu Vojvodina stigla do jedinog gola na meču.

Napad je bio po levoj strani, Bureković je uputio centaršut, lopta je našla svoj put do Malbašića koji nije imao mnogo problema da je prosledi do mreže za 1:0.

Javor je imao fenomenalnu šansu da izjednači, Rockovu je ispala lopta nakon centaršuta Terzića, ali je Mitošević promašio gol, šutirao je pored stative.


Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke