Superkup Srbije zakazan za 11. jul!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.06.2015.
16:29
Izvor: Sportske.net

Ukoliko se pronađe adekvatan sponzor koji je obezbediti sredstva za odigravanje utakmice Superkupa, Partizan i Čukarički odmeriće snage sedam dana pre početka nove sezone u Jelen Superligi.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Po ugledu na razvijene fudbalske sredine u Evropi Zajednica superligaša donela je u utorak odluku da se od naredne sezone i u Srbiji igra utakmica Superkupa.

Promenom formata Jelen Superlige došlo se do toga da nova sezona počinje sredinom jula, a sedam dana pre prvog takmičarskog kola određen je termin za odigravanje utakmice u kojoj će snage odmeriti šampion i osvajač Kupa iz minule sezone.

Ukoliko budu obezbeđena sponzorska sredstva Partizan i Čukarički odmeriće snage 11. jula a pobednik će poneti titulu osvajača Superkupa, prvu ikada koja će biti dodeljena u Srbiji.

Ukoliko utakmicu Superkupa posmatrate kao zadnji čin prethodne sezone Partizan i Čuka će igrati za drugi trofej, ukoliko radije smatrate Superkup početkom nove sezone onda dva crno-bela tabora igraju za prvi od mogića tri trofeja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rossastella
Tuesday, 09.06.2015
23:09

Taj superkup je i prošle god bio najavljivan ali valjda je bilo glupo da se igra kad nema Partizana,.

avatar
Tuesday, 09.06.2015
21:25

crno bela dominacija

avatar
rossastella
Tuesday, 09.06.2015
20:51

Super Kup Srbije,ništa protiv,ali 'tajming' Toleta Karadžića,Ćurkovića,Raše Babića i ostalih grobara koji vode FSS savez,više je nego providan,baš Super Kup Srbije SADA ?! ZAŠTO NIJE BIO UVEDEN PROŠLE SEZONE kada je Crvna zvezda bila šampioon a Vojvodina osvajač Kupa ?! u čemu je bio problem ?! Očekujem od rukovodilaca C.Zvezde da reaguju ! i da se stane više na put Toletu i njegovim grobarskim sledbenicima ..

avatar
mrgud1_dq
Thursday, 11.06.2015
10:19

Zato što CZ bude prvak jednom u deceniji!

avatar
Tuesday, 09.06.2015
19:23

Čuj treba sponzor, kao da je to ne znam koliko sponzorstvo, a u pitanju bi bila verovatno jedna utakmica. Kako su se pre igrali prvenstvo i kup bez sponzora?! Ko nam vodi ligu dobro je da i liga postoji!

avatar
ujka Vanja
Tuesday, 09.06.2015
18:40

Pa onaj ko finansira odigravanje JSL i/ili kupa,taj neka obezbedi i sredstva za taj Super kup.Koliko god da bude iznosila nagrada kontam da ce biti neka sica,zato bolje da se uruci samo pehar.Mada ne vidim svrhu odigravanja tog Superkupa,niti ce pobediku ta finansijska nagrada nesto puno znaciti,niti ce recimo direktno ici u kvalifikacije za Evropu.Jedino moze predstavljati sparing utakmicu. :)

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 09.06.2015
16:45

Ja cu biti sponzor ovoga, prvi i jedini kriterijeum za sponzorstvo je ljubav prema crno-beloj boji:-D Mi vec imamo jedan Superkup, ali hocu revans za Kup! Tripla kruna!:-D P.S. Naravno da ovo spada u trofeje u sledecoj sezoni:-D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 09.06.2015
16:42

Ja cu biti sponzor ovoga, prvi i jedini je ljubav prema crno-beloj boji:-D Mi vec imamo jedan Superkup, ali hocu revans za Kup! Tripla kruna!:-D P.S. Naravno da ovo spada u trofeje u sledecoj sezoni:-D