Superliga - Kolo "večitog" derbija!

Autor: Beta Beta
petak 16.09.2016.
10:41
Izvor: Beta

Fudbalski vikend obeležiće 152. "večiti" derbi Partizana i Crvene zvezde, što je utakmica koja privlači najviše pažnje u devetom kolu Superlige Srbije.

partizan.rs/Sportske.net
partizan.rs/Sportske.net

Povezane vesti

Deveto kolo počinje već u petak, utakmicom Radnički - Napredak. Nišlije su u seriji od tri uzastopne pobede i trenutno su na trećem mestu sa 16 bodova, dok su Kruševljani sedmi sa tri boda manje.

Partizan derbi dočekuje na petom mestu, sa 13 bodova i sa četiri pobede iz poslednjih pet utakmica. Zvezda je u Superligi vezala sedam pobeda i nalazi se na prvom mestu sa 22 boda. Meč na stadionu Partizana počinje u 18.00.

Bačka u prvoj subotnjoj utakmici dočekuje Metalac. Novajlija u ligi je poslednji na tabeli, sa šest poraza, pobedom i remijem, dok je ekipa iz Gornjeg Milanovca četvrta, sa 14 bodova.

Čukarički u poslednje četiri utakmice ima tri poraza i remi, a ove nedelje je smenio trenera zbog loših rezultata, a lošu seriju pokušaće da prekine protiv subotičkog Spartaka, trenutno šestog tima na tabeli.

Novi Pazar je u zaostaloj utakmici prvog kola izgubio kod kuće od Vojvodine 1:2, što mu je bio četvrti poraz u pet utakmica, posle čega je pao na 11. mesto, sa 10 bodova. Pazarci u subotu dočekuju Mladost iz Lučana, koja ima dva boda više.

Radnik iz Surdulice je u seriji od tri poraza, a u goste mu dolazi Voždovac, koji je dobro počeo sezonu, ali je sada pao u donji deo tabele.

Rad je posle serije pobeda izgubio od Partizana i remizirao sa Vojvodinom, a sada ide u goste Javoru, koji je bez pobede u poslednjih pet utakmica. Taj meč zatvoriće subotnji program.

Drugoplasirana Vojvodina je ove nedelje prošla dramu oko eventualnog odlaska trenera Nenada Lalatovića, koji će ipak ostati u klubu. Novosađani u nedelju dočekuju Borac iz Čačka, pretposlednji klub na tabeli.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirko Kovacevic
Saturday, 17.09.2016
21:37

Ludogoreca.... Imate kvalitet kao nikad do sad prvi put otkad pratim derbi a to je od 97 tvrdim da ste bolja ekipa a taj grof ne zna sa vama nista da uradi bolja ste ekipa od one patrizanove od prosle god a ne mozete da se plasirate u evropu. Zapitaj se. Zivadinovic je jedini trener za Zvezdu. I Antic za Partizan ali ne odg jer hoce da se pitaju za sve

avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 16.09.2016
11:19

Напред Звезда.

avatar
Mirko Kovacevic
Saturday, 17.09.2016
07:24

Videli smo u evropi kakav je doktor fudbala. Doktor zatvorenih utakmica bolje receno!

avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 17.09.2016
12:33

Где си то видео можда против Заглебиа?

avatar
Friday, 16.09.2016
10:47

Vecitog Derbija, Vecitog derbija, Derbija.