Superliga - Zimske čarolije u Humskoj nikom nisu prijale, Šapčanima slađi bod!

Autor: Ivan Cvetković
petak 14.12.2018.
20:02
Izvor: Sportske.net

Na kraju meča nije ni ličilo na fudbal zbog očajnih uslova.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Prva, a možda i poslednja utakmica 21. kola Superlige odigrana ove godine, fudbaleri Partizana su u veoma teškim uslovima remizirali na svom terenu protiv Mačve sa 0:0.

Prva liga Srbije je već odložila sve utakmice u ovom kolu, a na ovaj korak bi mogla da se odluči i Zajednica superligaša.

Prvi su zapretili "Crno-beli" preko Zakarića, ali je odmah zapretila Mačva kada Ivić nije šutirao dovoljno jako da ugrozi Kljajića.

Humska sneg Macva Partizan

Napravljena je pauza na sredini prvog dela igre kako bi se očistile linije terena, već u prvom narednom napadu Urošević je iz neposredne blizine gađao preko gola Šapčana.

Partizan je uspeo da zapreti i preko Pantića čiji je udarac uz pomoć Puletića završio na prečki, pa su Beograđani morali da se zadovolje kornerom.

U finišu prvog poluvremena, ekipu Bate Mirkovića zadesio je peh jer je Urošević zaradio isključenje nakon dva žuta kartona u roku od samo nekoliko minuta.

Humska sneg Macva Partizan

Početak drugog dela meča je kasnio zbog čišćenja terena koji je sneg dodatno prekrio.

Nastavak utakmice nam je doneo sličan scenario, Marković je imao šansu da pogodi gol nakon centaršuta Zakarića, ali lopta je otišla preko prečke.

Nakon toga Šapčani su imali sreće jer je Puletić nekako uspeo da ukroti šut Pantića pošto je lopta neobično skliznula.

Pantić je u 82. minutu probao iz slobodnog udarca, međutim lopta je završila malo preko gola. Nekoliko minuta kasnije Nikolić je pokušao nakon centaršuta, ali je slabo gađao glavom i to pravo u Puletića, pa promene rezultata nije bilo do kraja meča.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 14.12.2018
23:45

Utakmica nije trebala da se odigra po ovakvim uslovima. Celo kolo treba da se odlozi za iducu godinu i gotovo

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 14.12.2018
22:58

Nik, ahahahahaha, ad ja, ahahah, ca M, ahahahah, cva.

avatar
Zoran Krstin
Friday, 14.12.2018
21:33

Glupost je igrati u tim uslovima. Ali ajde, barem smo videli grudvanje.

avatar
petar000
Friday, 14.12.2018
21:26

Ova utakmica je lajtmotiv ove Partizanove polusezone. Znaci pet puta jaca ekipa od protivnika koja jednostavno ne ume da pobedi i koja je u stanju da iskomplikuje svaku izglednu situaciju do te mere da protivnicki igraci i ne moraju nesto da se trude da bi se odbranili. Slazem se sa Tesovicem da vremenski uslovi ne mogu biti nikakvo opravdanje, jer u nekom poslu koji radis ako si kvalitetan, bices to bez obzira na vreme. Jedino s cime se ne slazem u njegovoj izjavi je to kako su se njegovi igraci kao bolje prilagodili pa su zbog toga odoleli. Ni jednog sekunda njegovi igraci nisu imali bilo kakav uticaj na terenu, i kako se meni cini on je mogao i da ih ne izvede na teren da se momci smrzavaju, jer ovi nasi ne bi dali gol cak da su ovi iz Macve gledali utakmicu na TV-u. Odavno ovakav skup smusenih i pogubljenih individua nije obuklo dres Partizana u istom trenutku. Znaci, svake sezone ima po neki takav fudbaler, ali da su devet od jedanaest na terenu takvi, ja to nisam video do sad. Sve se nesto namestaju na idealnu poziciju da sutnu, dodaju, centriraju i onda sve ili u igraca Macve, ili nebu pod oblake (to nije situacija samo danas, ali je danas to bilo izrazito primetno zbog snega). Umesto da se izrodi neka greska ekipe koja se brani pod ovakvim uslovima dolazi do toga da sve greske na utakmici naprave nasi igraci. Pantic od 50 pokusaja suta, dodavanja, ili centarsuta imao je procenat uspesnosti 0%%%. Ako njega najure zimus, ja cu ovu sezonu smatrati uspesnom. Ej, jos covek u idealnom timu lige, pa ja znam deset igraca u ligi koji su ne bolji od njega, nego su fudbalercine u odnosu na njega. Nema precenjenijeg fudbalera u Srbiji kada se uzme u obzir ime koje ima i igre kakve pruza. A najtuznije je sto je on igrac koji ne igra samo kad je povredjen, bez obzira koliko je los na skoro svakoj utakmici i koliko to utice na celokuno izdanje ekipe.. Najverovatnije je odredjeni broj utakmica obavezan da bi smo ga dobili na pozajmicu, ali stvarno treba prekinuti tu pozajmicu i umesto njega razigravati nekog naseg igraca jer je ovo idealna prilika gde si se od prvenstva oprostio a da jos nije ni pocelo, sad je to i konacno izvesno.

avatar
BenkovackiManitas31*
Saturday, 15.12.2018
15:06

Lepo si objasnio pravi problem Partizana, nadam se da ce tvoj komentar procitati mnoge tvoje kolege sa sportskih i da ce im to malo otvoriti oci

avatar
DekiStankovic5
Saturday, 15.12.2018
23:25

Svaka tI cast!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 14.12.2018
21:25

1) Dve-tri sporne situacije u njihovom kaznenom, a ponovo nijedan penal, 2) Nas skor je: 16-4-1/17-3-1/18-2-1, 3) Macva je ''nasa filijala'', videlo se to veceras, 4) Bice zanimljivo na prolece u borbi za titulu sa Cukom i Napretkom, rekao bih da ni Mladost ne treba otpisati, ali, ljut sam na njih nesto:-D

avatar
GO HARD
Saturday, 15.12.2018
15:29

Koliko te boli😋

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 15.12.2018
16:41
avatar
nenadnenad1234
Friday, 14.12.2018
21:21

Komentarisati utakmicu u ovim (ne)fudblaskim uslovima je glupo. Samo je pitanje kome je bilo u interesu ova utakmica da se odigra po ovom vremenu, nama i Macvi, ili nekom drugom. Ako je ovo neka "granica" regularnosti uslova za odigravanje narednih meceva ovog kola, onda uredu.
P.S: Nemojte onda februara da odlazete prvenstvo, zbog mnogo manjih neprilika.

avatar
Grb partizana 1997?
Friday, 14.12.2018
21:16

Nisu u stanju da pobede ni svoju filijalu a onda posle pricaju o tituli. Smesno.

avatar
Fikan
Friday, 14.12.2018
21:09

Sram vas bilo fss,zar se po ovim uslovima igra?Sve samo da Partizan izgubi..

avatar
kizito
Friday, 14.12.2018
21:07

Sad ce mukice da kukaju da su zbog ove utakmice i snega izgubili titulu,a biće deset bodova razlike i posle deobe bodova