Superligaši, oprez! Oficir vas gleda!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.05.2015.
20:34
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Na današnjoj sednici Odbora za hitna pitanja FSS posebna pažnja posvećena je regularnosti takmičenja u Superligi uoči konačnog raspleta u poslednja dva kola.

panoramio.com
panoramio.com

Povezane vesti

Poslednjih dana svi smo svedoci da su tenzije među klubovima koji se bore za opstanak iz dana u dan sve izraženije.

Danas su Donji Srem i Spartak ''ratovali'' saopštenjima, a u celoj priči se provlače sumnje u regularnost pojedinih utakmica u finišu sezone.

Zbog toga se o ovoj temi razgovaralo i na današnjoj sednici Odbora za hitna pitanja FSS, a donete su i određene mere koje bi trebalo da doprinesu da sve bude regularno u poslednja dva prvenstvena kola.

''Na današnjoj sednici Odbora za hitna pitanja konstatovano je da takmičenje u prvenstvu Jelen Super lige ulazi u završnu fazu i da se sa tim u vezi pozivaju svi klubovi i službena lica da obezbede maksmilane uslove i regularnost takmičenja.

Oficir za integritet FS Srbije će dobiti nalog da određene utakmice u poslednja dva kola, a u skladu sa važećim Pravilnikom FSS koji reguliše tu materiju, stavi pod nadzor.

Takođe, dato je upozorenje da će sva službena lica koja eventualno budu pravila greške koje utiču na regularnost i rezultat utakmice, a posebno na one koje odlučuju o plasmanu klubova u takmičenja UEFA ili ispadanju iz lige, biti najošrtije sankcionisana'',
kaže se, između ostalog, u saopštenju Odbora za hitna pitanja.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke