Superligaškoj pauzi stigao je kraj, Zvezda čeka Ilićevu četu, Partizan na Čairu!

Autor: Ivan Cvetković
petak 11.02.2022.
08:15
Izvor: Sportske.net

Nastavlja se takmičenje u Linglong Super ligi Srbije.

 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Utakmicom Radničkog iz Kragujevca i novosadskog Proletera u subotu će, posle zimske pauze, početi prolećni deo fudbalske Super lige Srbije.

Taj duel 22. kola na programu je od 13.00, a sat i po kasnije počeće utakmica u Nišu u kojoj će domaći Radnički dočekati lidera šampionata, ekipu Partizana.

"Crno-beli" u nastavak sezone ulaze sa pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu i pokušaće da osvoje prvu titulu u prvenstvu posle sezone 2016/17.

Zvezda će u subotu od 17.00 dočekati trećeplasiranu ekipu Čukaričkog, a "crveno-beli" će u nastavku pokušati da dođu do pete uzastopne titule prvaka Srbije.

U nedelju su na programu tri utakmice, Mladost će u Lučanima igrati protiv TSC-a od 13.00, dva sata kasnije u Gornjem Milanovcu Metalac dočekuje Novi Pazar, dok se dan završava duelom Kolubare i Voždovca.

Spartak će u Subotici u ponedeljak igrati protiv Radnika iz Surdulice, a kolo se završava utakmicom četvrtoplasirane Vojvodine i kruševačkog Napretka.

Prvi večiti derbi u ovoj godini fudbalera Zvezde i Partizana igraće se u okviru 24. kola, na stadionu "Rajko Mitić".

Po odigravanju 30. kola Super lige Srbije sledi plej-of u koji će se plasirati osam ekipa, dok će timovi od 9. do 16. mesta igrati za opstanak u ligi.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke