Švajcarci, jeste li sigurni da smo skeptični pred večerašnji meč?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.06.2018.
12:01
Izvor: Sportske.net

Švajcarski list "Blik" preneo je vest u kojoj tvrdi da među ljubiteljima fudbala u Srbiji vlada skepsa uoči večerašnjeg meča u Kalinjingradu.

Beta/AP Photo/Mark Baker
Beta/AP Photo/Mark Baker

Povezane vesti

Novinari švajcarskog "Blika" bili su revnosni pre početka grupne faze Mundijala u Rusiji, pa su obavili neku vrstu istraživanja javnog mnjena u Srbiji.

Uzorak nije veliki, intervjuisano je tek nekoliko osoba u Beogradu, a zanimljivo je da je izdvojena izjava mladića koji tvrdi da Švajcarska ima bolji tim i da će lako savladati "Orlove".

Ukoliko pogledate i ostale izjave videćete da su drugi ispitanici imali drugačije mišljenje, potpuno suprotno od onoga što "Blik" potencira u naslovu.

Daleko od toga da je među ispitanim građanima Beograda bilo skepse, a sasvim smo sigurni da je takva situacija i u svim drugim delovima naše zemlje i među Srbima širom sveta.

Večerašnji meč igra se u 20 časova na "Areni Baltika" u Kalinjingradu. Srbiju pobeda vodi u osminu finala Svetskog prvenstva.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Meepo
Friday, 22.06.2018
12:52

Ala se gospodin Mandic obrukao. :D

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 22.06.2018
12:21

Nazalost, preovladava euforija, nama malo treba, dobra partija protiv prosjecnog rivala i vec nam je nebo granica. :) Sto se mene tice, veliki sam optimista, ali nece biti ni smak svijeta ako ne dobijemo.

avatar
Misosesic
Friday, 22.06.2018
16:09

Naravno da neće biti smak svijeta ali cemo ispasti.