Sve bi bilo drugačije da je sudija ''svirao'' dva penala za Srbiju?

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.11.2019.
22:21
Izvor: Sportske.net, fss.rs

''Orlići'' ne traže alibi, ali...

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO

Povezane vesti

Mlada reprezentacija Srbije doživela je već treći poraz u prvih šest mečeva kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Na niškom ''Čairu'' Rusija je večeras slavila sa 2:0, a u našem timu nisu zadovoljni suđenjem zbog nekoliko spornih situacija u kaznenom prostoru gostiju, iz kojih se nije izrodio nijedan jedanaesterac.

Zbog toga su arbitri ispraćeni zvižducima sa stadiona.

''Prvo da čestitam reprezentaciji Rusije na pobedi. Primili smo golove u psihološki teškim trenucima, pokušali smo do kraja utakmice da dođemo do tog jednog gola koji bi verujem promenio situaciju na terenu, nažalost u tome nismo uspeli, imali smo nekoliko izglednih situacija, od stative do par zicera.

Ne bih ulazio u neke dublje stvari, da li su postojale dve ili tri ruke u šesnaestercu Rusije, jer to su stvari na koje ne možemo da utičemo.

Moramo da prihvatimo poraz kao sastavni deo neke naše priče. Sigurno da nije sve u ovoj grupi završeno, i pre ovog meča se videlo da je bilo iznenađenja, ostaje nam da se maksimalno pripremimo za nastavak kvalifikacija i pokušamo da se izborimo za plasman na Prvenstvo Evrope'', rekao je selektor Ilija Stolica posle meča, a prenosi sajt FSS.

Slično razmišlja i kapiten Luka Adžić, koji je takođe pomenuo sporne situacije.

''Jako nam je teško, imali svoje šanse, ali nismo imali dan kakav smo želeli da imamo. Teško nam je, dali smo sve od sebe, ali sada moramo da se okrenemo narednim utakmica u kojima želimo dobar rezultat kako bi izborili plasman na Prvenstvo Evrope.

Rusi su se pokazali kao disciplinovana ekipa, teško smo stvarali šanse, teško smo stvarali višak po bokovima i kroz sredinu. Nismo uspeli da pokažemo naš kvalitet, mnogo nam je žao zbog toga, ali to je fudbal, moramo dalje.

I ne želim da tražimo alibi, ali sudija je mogao da dosudi dva penala, međutim to su stvari na koje ne možemo da utičemo'', rekao je kapiten Luka Adžić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Magija to smo mi
Wednesday, 20.11.2019
12:43

Eh da je babi ona stvar...

avatar
Stevan Sremac
Wednesday, 20.11.2019
08:02

Pa ne mozete pokazati kvalitet kada ga I nemate.

avatar
REVØLT
Wednesday, 20.11.2019
01:03

I sta bi promenilo to sto bismo uzeli jedan bod? ''Igrala'' nam je samo pobeda, a da nam neko svira tri penala je ipak iluzorno ocekivati.

avatar
Sasha_Voj
Wednesday, 20.11.2019
04:23

Pa da su svirali bar jedan penal, igrači bi bili psihološki jači bolje bi napadali i bilo bi jos golova

avatar
REVØLT
Thursday, 21.11.2019
00:02