Sve brojke na jednom mestu - Potvrde sa svih strana, Pavlović je Monakov!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 03.01.2020.
11:06
Izvor: Sportske.net

Strahinja Pavlović je i zvanično postao fudbaler Monaka.

screenshot: Twitter
screenshot: Twitter

Povezane vesti

Defanzivac iz Srbije Strahinja Pavlović biće novo pojačanje Monaka.

Transfer je dogovoren definitivno tokom decembra meseca, a danas je sve ozvaničeno od strane oba kluba.

Pavlović je postao fudbaler Monaka i potpisao je ugovor do juna 2024. godine, s tim što će biti na pozajmici u Partizanu do kraja ove sezone.

Sada brojke.

Partizanu će pripasti 10 miliona evra u dve rate, a ima mogućnost da suma naraste dodatna 3 miliona ukoliko se ostvare bonusi (2 miliona ukoliko odigra 25 utakmica sledeće sezone i milion ukoliko se Monako plasira u Evropu). Nije to sve, Partizan ima pravo i na 10% od sledećeg transfera.

Sjajan posao za klub iz Humske, ali će sa druge strane izgubiti najboljeg defanzivca.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REV
Monday, 06.01.2020
13:15

Ulica Strahinjica Pavla.

avatar
Consigliere 1927
Saturday, 04.01.2020
14:15

Dobro su dobili za ovu bukvu

avatar
Osijek 51
Saturday, 04.01.2020
13:38

Ovo mi nije jasno, ako je prodat, a nije trebalo sada, onda neka ide. Ovako ispada da ce do ljeta drzati mjesto nekom stoperu koji se trebao uigrati za europske utakmice, Stanojevic je stalno ponavljao da je potrebno sest mjeseci da se dva stopera uigraju...

avatar
BlueBoy84
Friday, 03.01.2020
18:36

Odličan posao

avatar
Born2Won der
Friday, 03.01.2020
18:10

Eh sad bas da je najbolji, ne bih rekao.. Milenkovic, i Savic su klasu ispred pa su odlazili svi znamo kako i za koliko.. Pavlovic je novi Nastasic, sazrevace brzo, nadam se da ce naredni transfer biti bas onako u Monako fazonu za strasan novac kako bi imali koristi i na kraju ce zavrsiti u nekom Leverkuzenu, Zenitu, isl gde ce se udomiti. Mozda gresim, videcemo..

avatar
REV
Saturday, 04.01.2020
17:29

Najboljeg od postojecih defanzivaca u timu:-D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 03.01.2020
13:52

Transfer ce tek moci da se oceni kada se vidi koliko ce biti tih 10% od sledeceg transfera, ali nema dileme da je tajming los jer je prodat pre pocetka prelaznog roka, prodat, a da nije jos zaigrao za A reprezentaciju sto bi mu dodatno uvecalo cenu, ali s druge strane mogu da razumem odluku da bude prodat sada i za ove pare ukoliko transfer Pavlovica bude izolovan slucaj u smislu da ce doneti finansijsku konsolidaciju da se zadrze najbolji igraci, dovedu pojacanja i da Partizan ne mora vise da prodaje van prelaznog roka svoje najtalentovanije igrace. Takodje razumem da Partizan mora da prodaje najbolje i mora u ne bas najboljem tajmingu za transfer jer Partizan nema ni dinara od grada kako npr. Dinamo kao gradski klub ima godinama od Zagreba 3M evra svake sezone, a jos bolji primer je da Partizan kao drzavni klub dobija od drzane 10ak puta manje nego privatni kosarkaski klub iz Srbije. Zamislite da Partizan ima svake sezone 8M evra od drzave, lagano bi ulazio najmanje u LE svake sezone, a to znaci budzet od 15ak M evra bez prodaje igraca, a sa tim budzetom bi mogao da sacuva na okupu i Milenkovica i Pavlovica i Evertona i Leonarda i da ima Natka, Markovica, Asana, Sadika itd, zamislite kakav bi to tim bio i koliko bi jos novca mogao da zaradi kroz eventualno LS, a da ne pricamo o transferima tih igraca iz Partizana koji je stalan ucesnik LS. Ali to je i glavni razlog zasto drugi dobijaju i po 10 puta vise cak i iz sportova u kojima su troskovi daleko manji od FK Partizan.

avatar
nemam pojma
Friday, 03.01.2020
15:03

Da, sve istina. Dovoljno je čitati medije. Jednima se pokušava zadržati u timu sve što vredi (Borjan, Ben, Marin), piše se afirmativno, a o drugima piše da je najbolje da idu Suma, Sadik, da ne dođe Rajković. Ovima se objavljuje kako igrač Vojvoine sa ugovorom, skoro pa mora da potpiše, forsira se čerupanje drugih klubova uz male odštete, iako zbog toga liga postaje sve slabije i slabije takmičenje. ITD....

avatar
Osijek 51
Friday, 03.01.2020
12:59

Ako je istina, sve se znalo i do sada, nista tu nije novo. Cini mi se da je ovaj broj utakmica varljiva zamka, njima nije problem da odigra 24 i ostaje im dva mil . gratis, tu je neko bio NAMJERNO naivan...

avatar
aleksbn
Friday, 03.01.2020
17:10

Ako Strahinja postane stub odbrane, vise im se isplati da ga imaju stalno u timu nego da moze da odigra samo 24 utakmice. Za Monako je 2 miliona sitnica.

avatar
REV
Friday, 03.01.2020
12:07

Strajica ubica.