SVE SU JAČI! Napredak angažovao i dugogodišnju želju Partizana!

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.01.2017.
13:34
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Sve je zanimljivije u Kruševcu ovih dana, atižu atraktivna pojačanja!

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Uprava kruševačkog Napretka obavila je veliki posao ove zime kada su u pitanju pojačanja, ali kako stoje stvari, tu se neće zaustaviti.

Jutros smo preneli da je novi fudbaler Napretka postao Enver Alivodić, iskusni fudbaler Novog Pazara i novopečeni reprezentativac Superlige Srbije, a ''Žurnal'' prenosi da u Kruševac stiže i još jedan iskusan i atraktivan fudbaler.

U pitanju je 33-godišnji štoper Nemanja Tubić, koji se proteklih godina u više navrata najavljivao kao moguće pojačanje Partizana.

Najbliži tome bio je u zimu 2015. godine, kada se pisalo da je postigao usmeni dogovor sa upravom Partizana, da ga od potpisa dele samo formalnosti, ali se na kraju sve izjalovilo.

Zanimljivo je da Partizan i ove zime aktivno radi na angažovanju pojačanja na poziciji štopera, ali očigledno Tubić im više nije interesantan.

Kruševljani, koje od ove zime sa klupe vodi bivši trener crno-belih Vuk Rašović je iskoristio priliku i uz pomoć uprave kluba ispunio svoju veliku želju.

Tubić u Kruševac dolazi kao zamena za Abrahama Frimponga, koji je nedavno pojačao Crvenu zvezdu.

Isti izvor spekuliše da bi naredni potez uprave Napretka mogao da bude transfer bivšeg napadača Crvene zvezde Filipa Kasalice. Ali, o tom potom...




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Blade1
Tuesday, 24.01.2017
18:33

Stigle su pare nakon preokreta sa grobljem!Deo na poluvremenu deo sada...

avatar
VicenteCalderon
Tuesday, 24.01.2017
14:43

ovi ce puci pre nego sto krenu! kad ekipe dovode toliko mnogo igraca od jednom ne pise im se dobro, pitanje je kako ce to finansijski sve ispeglati

avatar
Anderton
Tuesday, 24.01.2017
15:20

Biće opraštanja ko i uvek.

avatar
luccass995
Tuesday, 24.01.2017
15:26

Imamo pare jbg, imamo neki mali dug koji ce se svesti na 0 uskoro, nismo rak srpskog fudbala kao blizanci!!! A dosla su igraca 4 koliko du i otisla!

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Tuesday, 24.01.2017
14:39

Vujadinovic, Tubic, El Monir, Lomic, nastavite niz...