Sve za pobedu - "Romantičari" zadržavali vreme, tukli rivala a sudiju odgurivali!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 21.02.2016.
16:49
Izvor: Sportske.net

Bez želje da fudbalerima OFK Beograda osporimo veliki uspeh ostvaren u duelu sa Partizanom, složićete se da metode koje su "Romantičari" upotrebili da bi došli do cilja nemaju veze sa fudbalom.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Branilac trofeja kapitulirao je na Vračaru u duelu sa OFK Beogradom i na tome ekipi Dragana Radojičića treba skinuti kapu!

"Romantičari" su shvatili da u borbi za opstanak mora da se grize pa se i pojedine metode koje su upotrebili da bi došli do cilja donekle mogu opravdati.

Vladimiru Jovoviću i Marku Pavlovskom treba odati priznanje na postignutim golovima, čitavoj ekipi sa Karaburme na borbenosti, ali isto tako treba ukazati na stvari koje nemaju veze sa fudbalom.

Samo u prvom poluvremenu domaći sastav je načinio 22 prekršaja nad igračima Partizana, a nešto balži "Romantičari" su bili u nastavku pa su sakupili 28 faulova na svom kontu.

Gruba igra i nesportsko ponašanje na terenu koštali su fudbalere OFK Beograda sedam javnih opomena i jednog isključenja, a vrhunac bezobrazluka viđen je u četvrtom minutu nadoknade kada je Dragomir Vukobratović odgurnio sudiju i dobio samo javnu opomenu!?



Kapiten OFK Beograda Bogdan Planić isključen je zbog šutiranja lopte posle sudijskog zvižduka u 89. minutu, a golman Stefan Čupić je svesno išao na žuti karton vrativši se do gol linije da popije vodu u komentu kada je trebalo da izvede prekid na dvadesetak metara od svog gola.



Razumećemo i one koji kažu da su se fudbaleri OFK Beograda vodili onom Makijavelijevom da "cilj opravdava sredstvo", a sigurni smo da među objektivnima ima onih koji će ovakve poteze okarakterisati kao nefudbalske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gall
Sunday, 21.02.2016
21:33

Pa da im je delio zute kartone kako je trebalo zavrsili bi sa 5 igraca a onda bi Zvezda kukala na sudjenje

avatar
i.sarajevo
Sunday, 21.02.2016
20:30

odavno gluplji clanak nisam procitao,neznam samo staje novinar htio reci jedino ako je navijac ok onda,,,protivzvezde i jsd svi klubovi igrali u gostima ili kuci leze po terenu nesto novo nije za novinara jest,,,ko se brani normalno napravi vise faula za novinara cudno,,,ali sve je to kodnas vec godinama tolerisao i tolerise fss uz njihov blagoslov igrac napusta teren izmjena polako noga za nogom nezuri,,,sve to znamo samo ispade to se desilo prvi put danas smijesno,,,drugo moja ekipa moze imati pedeset sinih prekrsaja sitni prekrsaj nije za crveni ali protivnik moze da napravi jedan brutalni start da nekazem brezobrazan i da dobije crveni kodnas je to nemoguce,,,ovaj pise o ofk i prekrsajima nekaze da je danas covjek skocio da bi dohvatio glavu fudbalera i dobije zuti sramota za fss,a i za nepismene novinare koji sebe nazivaju pa pisu a neznaju sta hoce

avatar
Bojan Aleksic
Sunday, 21.02.2016
19:26

Jel vam to neki partizanovac pisao tekst? :D Statistika kaze sledece: Sutevi 12-9 za OFK, sutevi u okvir gola 8-2 za OFK, odbrane golmana OFK 1-Partizan 6. Da ne pominjem situaciju u kojoj je igrac Partizana morao da dobije crveni. Inace, ovakve stvari se stalno desavaju u fudbalu, pogotovo nasem i jeste nesportsko ponasanje. Ali vi napisite ovakav clanak i kada 5 puta duze odugovlace protivnici OFK-a, a ne sada kada je Partizan izgubio. Molim da objavite komentar.

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 21.02.2016
19:02

sasvim normalno je sve to u fudbalu, eto i javor je danas u 15 minutu vec odugovlacio, 3 puta za to vreme lezali na teren i ukazivala se pomoc a sudija Mazic produzio prvo samo 1 minut... pogledajte koliko faula ima ekipa Murinja koja gaji takav stil, sitni pametni faulovi donose danas pobede u kljucnim momentima na susretu i sve je to deo taktike, a kome se to ne svidja nemora ni da igra, ili neka kao Radnicki pokaze klasu i pobedi protivnika ako je bolji...

avatar
Nikola193
Sunday, 21.02.2016
18:49

Jesu nefudbalski potezi ali sa Partizanom i Zvezdom je teško igrati pošteno. Koliko su puta oni radili slične i gore stvari pa se uglavnom ćuti!

avatar
Fair Play
Sunday, 21.02.2016
18:22

Ma kakav fudbal. OFK je imao znacajno vise faulova po statistici Arene Sport.. I molim vas postavite moj komentar na izjavu Tomica jer su iznesene cinjenice..

avatar
Samo NapreD(NO) PFC!
Sunday, 21.02.2016
18:08

Za Planica je crveni bio prestrog, necu da napisem da je mozda bio jer je bio bez ostatka (pricam samo za ovu situaciju, ne ulazim sada u to da li mu je pre toga mozda nesto oprosteno), ali zato njegovog saigraca treba da je sramota, zar je moguce da je sebi to dozvolio?!

avatar
Kladionicar BAN 40
Sunday, 21.02.2016
18:01

Retko zanimljva sezona, grcevita borba za Evropu sledi Partizanu.

avatar
Samo NapreD(NO) PFC!
Sunday, 21.02.2016
19:19

Stvarno ti je sramotan komentar...

avatar
Kladionicar BAN 40
Sunday, 21.02.2016
21:38

Zasto? Da li sam nesto netacno rekao?

avatar
Toni Kroos
Sunday, 21.02.2016
17:59

Ja mislim da Partizan i Zvezda (da ne spominjem Real,Barsu,Junajted i ostale) nikada ne bi ovako nesto ucinili.. Taman posla da Sasa Ilic napadne sudiju ili da,ne daj Boze,da se Lukovic izlezava na terenu u 92om minutu.. Ne razumem zasto je ovo toliko cudno i lose kada to uradi OFK a niko i ne spominje kada to urade Partizan,Zvezda a i mnogi evropski giganti?! Pa valjda vece opravdanje imaju slabije ekipe da trose vreme na sve moguce nacine a ove velikane bi trebalo da bude sramota? Ok je kad Zvezda i Partizan trose vreme protiv Surdulice ali je sramota je kada Donji Srem trosi vreme protiv CZ i Par?