Svi na "Marakanu" - Igra se veliki derbi omladinske lige!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.06.2016.
21:36
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda je odlučila da se derbi omladinske lige odigra na stadionu "Rajko Mitić".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kapije stadiona "Rajko Mitić" će biti širom otvorene za meč Crvene zvezde i Čukaričkog u okviru omladinske lige Srbije koja je izuzetno zanimljiva ove sezone.

Nekoliko timova je do pre par kola imalo šansu da osvoji titulu, a sada je knjiga spala na tri slova, Crvenu zvezdu, Čukarički i OFK Beograd.

Stanje na tabeli je sledeće, Crvena zvezda i Čukarički imaju po 61 bod i utakmicu više od OFK Beograda koji ima 58.

"Ukoliko pobedimo u nedelju, nephodno je da OFK Beograd napravi makar jedan kiks u preostale dve utakmice. Drugi scenario je da mi odigramo nerešeno sa Čukaričkim, a da OFK Beograd izgubi jednu od dve preostale utakmice, jer mi imamo bolji međusobni skor sa ekipom sa Banovog brda, s obzirom na to da smo ih u gostima pobedili 1:0", rekao je Nebojša Stamenković, trener omladinaca Crvene zvezde.

"Protiv Borca smo, objektivno, kiksnuli. Meč sa Jagodinom koji smo takođe izgubili je bio drugačiji. Bila je to teška utakmica u teškim uslovima za igru, zato mislim da smo pre svega protiv Borca napravili kiks. Međutim, kada se osvrnemo na čitavu sezonu, moramo biti prezadovoljni. Mi se takmičimo protiv godinu dana, ili dve godine starijih ekipa. Naravno, u Crvenoj zvezdi je uspeh samo biti prvi, bez obzira na to kakve su okolnosti. Ali, ako ova ekipa ostane na okupu, sledeće godine će biti najozbiljniji konkurent za prvo mesto", istakao je on.

Titula donosi i omladinsku Ligu šampiona, tako da se očekuje i veliki broj navijača sutra na stadionu Crvene zvezde.

Utakmica počinje od 17 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Sunday, 05.06.2016
11:45

PartizannPetlici 2003... prvak srbije;nMladji pioniri 2002 pred osvajanjemnPioniri 2001 pred osvajanjemnKadeti drugi iza ofk nOmladinci isto imaju sansu za titulu bas kao i cuka cz ofk i vosanNapomena: Partizan igra sa godinu dana mladjom generacijom omladinsku ligu

avatar
Sunday, 05.06.2016
16:10

Partizanovi omladinci nemaju sanse za titulu posto imaju 58 bodova a Zvezda i Cuka 61,znaci i da Partizan pobedi u zadnjoj utakmici imao bi 61 bod,borba za titulu je izmedju Zvezde,Cuke i OFK koji ima isto 58 bodova i dve utakmice manje...

avatar
svojnasvome
Sunday, 05.06.2016
22:05

U pravu si...izgleda da sam propustuo zaostali mec partizana....al opet sa mladjim igramo

avatar
BUDIMO ONO STO JESMO
Sunday, 05.06.2016
16:42

Odgovorio sam tamo gde sam mogao da ti odgovorim. Pogresio sam za Nigeriju jer nisam video, a u pravu sam za Spaniju, izgubili smo od njih, imas i izvor. Smesna ti je ona konstatacija, a treba da te je i sramota jer se pozivas na internet, a ja odlicno secam meca.

avatar
bagra
Sunday, 05.06.2016
11:11

Ako ofk treba da kiksne, to jenajmanji problem, zna se ko ce to da sredi;-)

avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 04.06.2016
23:28

Bilo bi super da igramo LS sa seniorima i juniorima, ali ne verujem da ce OFK Beograd izgubiti bod ili vise u dve poslednje utakmice.

avatar
svojnasvome
Sunday, 05.06.2016
11:45

Dok za juniore ima nedoumica za senire vec rešena stvar a ? Neverovatni ste