Svi pamte Milivoja Ćirkovića i njegov penal, a znate li gde je fudbaler čiji je penal bio ključan za drugi Partizanov plasman u LŠ?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.12.2019.
20:38
Izvor: Sportske.net

Još uvek igra i opet je u crno-belom.

Beta/AP Photo/Marko Drobnjakovic
Beta/AP Photo/Marko Drobnjakovic

Povezane vesti

Partizan je do sada dva puta u klupskoj istoriji igrao u Ligi šampiona, prvi put 2003, drugi put 2010. godine, mnogi su verovali da će posle titule 2017. godine crno-beli nastaviti ovaj sedmogodišnji niz, ali tada nisu uspeli da se domognu Lige šampiona, posle poraza od Olimpijakosa u kvalifikacijama.

Milivoja Ćirkovića, njegov odlučujući penal u Njukaslu 2003. i komentar Predraga Strajnića na RTS-u, navijači Partizana koji su gledali taj odlučujući meč u kvalifikacijama prosto ne mogu da zaborave, ali šta je sa herojem sa bele tačke iz Brisela 2010?

Poslednji penal za Partizan u toj penal seriji protiv Anderlehta izveo je štoper Vojislav Stanković. Učinio je to precizno, sigurno, ali trebalo je još da Anderleht promaši sledeći penal, što je Busufa i učinio, pa je slavlje crno-belih tada moglo da počne.

Gde sada igra Voja Stanković, devet godina posle tog briselskog penala?

Ponovo je u crno-belom dresu, ali azerbejdžanskog Nefčija iz Bakua, čiji je član postao letos.

Ove sezone je odigrao ukupno 18 mečeva, uglavnom je provodio po 90 minuta na terenu i standardan je prvotimac.

Stanković sada ima 32 godine, a ugovorom je vezan za Nefči do leta 2021. Od odlaska iz Partizana 2015, igrao je još i za Inter Baku i Gabalu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke