Tadić još uvek krvari posle Tejlorovog brutalnog starta?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.11.2016.
21:47
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Iako je prošlo već desetak dana od utakmice u Kardifu, srpski reprezentativac i dalje oseća posledice povrede koju je zaradio u 30. minutu tog susreta.

Beta/Pic by David Rawcliffe/Propaganda
Beta/Pic by David Rawcliffe/Propaganda

Povezane vesti

Start Nila Tejlora u utakmici između reprezentacija Velsa i Srbije (1:1) razbesneo je ljubitelje fudbala u našoj zemlji, a kako i ne bi, kada naš reprezentativac Dušan Tadić i dalje ima velikih problema zbog teške povrede nosa koju je  doživeo tom prilikom.

Kao što znate, Tadić je i pored tog brutalnog starta protivničkog igrača uspeo da odigra meč do kraja, a imao je želju da nastupi i za svoj Sautempton proteklog vikenda protiv Liverpula. međutim, pojavio se novi problem.

''Maska za lice koja je trebalo da mi olakša posao na terenu, na kraju nije napravljena kako treba'', izjavio je Tadić, a prenose ''Novosti''.

Što je još gore, Tadić otkriva da i dalje ima problema sa krvarenjem iz nosa.

''Svakodnevno imam problema sa krvarenjem i bilo je mnogo pametnije da odmorim ovaj vikend'', objašnjava srpski reprezentativac.

Zbog svega toga, izgleda da će Tadić ipak morati na operaciju, što je i sam potvrdio, uz želju da se ovaj problem što pre reši i da se što pre vrati na teren.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Tuesday, 22.11.2016
12:26

Redakcijo da li bi vam bilo teško da se raspitate da li se savez žalio na suđenje na toj utakmici i protiv Ukrajine? Hvala unapred.

avatar
ManUtd1993
Tuesday, 22.11.2016
03:53

Sve mozemo promeniti al prirodu nikad...jbg istina boli,al zna se koji pol ima menstruaciju...

avatar
Miroslav Hromcik
Tuesday, 22.11.2016
01:30

Brz oporavak majstore.TAKO SE BORI ZA SRBIJU