Tadić ne traži izgovore, da li je Srbija zaslužila poraz?

Autor: Beta Beta
nedelja 11.10.2020.
23:21
Izvor: Beta

Srbija je kao domaćin izgubila od Mađarske sa 1:0 u trećem kolu Lige nacija.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Srpski fudbaler Dušan Tadić rekao je da je reprezentacija morala mnogo bolje u večerašnjem porazu od Mađarske.

"Mogli smo mnogo više, pogotovo u prvom poluvremenu. Primili smo bezveze gol iz naše greške. Morali smo bolje da igramo, trebalo je više da trčimo, da se krećemo bez lopte. Možda smo bili malo emotivno ispražnjeni, ali ne treba tražiti izgovor. Moramo da guramo dalje", rekao je Tadić za Sportklub.

Srbija je kao domaćin izgubila od Mađarske sa 1:0 u trećem kolu Lige nacija.

"Svaka utakmica nam je bitna, svaku hoćemo da pobedimo, da stvaramo pobednički mentalitet", kazao je Tadić.

Nikola Milenković je rekao da svima u ekipi treba da bude krivo zbog poraza.

"Treba da nam bude krivo, nismo zaslužili da izgubimo. Bilo je teško za igru u prvom poluvremenu, primili smo gol iz naše greške, a mislim da nam Madjarska nije stvorila neke ozbiljne šanse, dok smo mi napadali. Nedostajalo nam je i malo sreće",
rekao je Milenković.

Reprezentacija Srbije će narednu utakmicu igrati u sredu protiv Turske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Monday, 12.10.2020
13:24

Na žalost Tadić je prošao zenit. Sada samo usporava igru. Treba uvesti nekog mlađeg. Imamo kandidate za to mesto.

avatar
Nikola Ljubić
Tuesday, 13.10.2020
23:32

Dobar je onaj trener koji od svakog igraca zna da izvuce maksimum. Tadic kada igra dobro onda Ajaks tuce Real, ali ako ga lose uklopis u tim onda je to onaj Tadic kome su zvizdali navijaci Vose dok je jos igrao u nasoj ligi. Kandidate svakako imamo, ali mislim da Tumba ne moze vise od ovog.

avatar
miki2
Monday, 12.10.2020
09:08

Nismo primili da li smo sami sebi gol. Odnos prema igri i nacin na koji igrac dva puta vraca loptu unazad mislim da sve govori, lopta se u tim situacijama gura napre ili u autu jednino ako si bajern ili barsa pa vracas golmanu, oni ako prime znaju da mogu da daju dva pa zato tako igraju.

avatar
Nikola Ljubić
Monday, 12.10.2020
07:50

Kada je napad sterilan gol se ne moze dati. Jovic totalno van forme. On i ako igra moze samo kao drugi napadac, sam nikako.
O ovoj repeezentaciji mi se svidja sto Rajkovic brani. Po meni Ristic resenje za levu stranu. Lazovic je za sada ok desno. Nadam se Gajicu iz zvezde. Od stopera samo Milenkovic. Kolarov radi posao, ali je mator - mozda Pavlovic sazri za to vreme. Mitrovic bolji od Maksimovica, ali je prosek. Sredina najbolje je odigrao Gudelj, i to ne samo ovaj mec. Drago mi je da igra i Maksa, odlican igrac iako nije mnogo pokazao. Od Milivojevica sam vise ocekivao, mozda treba vremena za uigravanje... Gacinovic ne moze i ne sme desno, Radonja eventualno. Gacinovic umesto Djuricica napred. Tu bih voleo da vidim i Zileta. Tadic mora vise centralno, cak bih ga probao kao spica kao sto je prosle sezone uglavnom igrao u Ajaksu. Naravno tu je i Mitrovic. Ali mali Vlahovic ima strasan kvalitet. Za levu stranu zaboravih Kostica.
Sve u svemu, po meni dobri igraci i mnogo kvalitetna reprezentacija - da se ne lazemo bolja i od rusije i turske, posebno od madjarske. Znaci problem je u postavci igre... Eeee tu treba menjati...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 12.10.2020
13:50

Sta fali Djuricicu? A Prijovic?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 14.10.2020
14:24

Napunio je vec 30. A Radoja? :-D Salim se mada je i on takodje sasvim solidan igrac. Djuricic bi uvek trebalo da dobija poziv za reprezentaciju i da bude pri tj. blizu prvog tima, tu negde na ivici ulaska.

avatar
Nikola Ljubić
Tuesday, 13.10.2020
23:29

Djuricic veciti talenat. Mozda decko i ima talenat, ali do sada ne i konstantnost sto se i pokazalo u svim klubovima u kojima je igrao. Na kraju uvek zavrsi na klupi. Mozda se nesto promeni sad u Italiji, za reprezentaciju je odigrao korektan mec. Za mene nije resenje u prvih 11, mozda kao dzoker.
Prijovic je bio ranije odlican, videcemo kad ponovo pocne da igra. On je cini mi se isto blizu 30-ete tako da ako ponovo udje u formu definitivno izbor pre Jovica.

avatar
Gogi-11
Monday, 12.10.2020
06:20

Haahah tadic i njegove izjave trebali amo ovo trebali smo ono....a zasto niste?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 11.10.2020
23:30

Ako mi i preko LN mozemo na SP, vi stvarno niste normalni!