Tavamba: "Pokazali smo karakter i kvalitet"

Autor: Beta Beta
četvrtak 02.11.2017.
23:34
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Leandre Tavamba rekao je da je njegova ekipa u večerašnjoj pobedi protiv Skenderbega pokazala karakter i zahvalio saigraču Ognjenu Ožegoviću koji mu je asistirao kod gola.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras na svom terenu albanski Skenderbeg sa 2:0, golovima Zorana Tošića iz slobodnog udarca i Leandra Tavambe.

"Zadovoljan sam, dugo smo se pripremali za ovu utakmicu. Bili smo malo razočarani zbog rezultata u Albaniji (0:0) u prošlom kolu, ali danas smo osvojili tri boda i cela ekipa je zadovoljna. Nadam se da će i navijači imati više vere u nas, pošto nekoliko prošlih utakmica nismo igrali dobro, ali s obzirom na broj mečeva od početka sezone, normalno je da dođe do pada forme", rekao je Tavamba novinarima posle utakmice.

Partizan je drugi na tabeli Grupe B sa pet bodova i ima pet manje od prvoplasiranog Dinama, a dva više od Jang Bojsa, sa kojim igra 23. novembra u Beogradu.

"Danas smo pokazali da imamo karakter i kvalitet i nadam se da ćemo nastaviti tako. Imao sam veliku želju da postignem gol, pošto sam tamo u prošloj utakmici imao veliku šansu, ali je nisam iskoristio, a danas sam se, na neki način, osvetio. Hvala saigraču (Ognjenu) Ožegoviću koji je odlučio da mi doda loptu. Pokazali smo solidarnost, bolji smo kad smo složni, to je pokazao ovaj rezultat", naveo je Tavamba.

Jang bojs je večeras izgubio od Dinama iz Kijeva sa 0:1.

"To će biti veoma važna utakmica. Jang Bojs je izgubio, mi idemo u narednu utakmicu da zadržimo poziciju koju imamo i videćemo šta će biti", dodao je Tavamba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miso Gajic
Friday, 03.11.2017
09:18

Ti Ožegoviću da čistiš kopačke sve do Jang Bojsa. Pričaš o solidarnosti a daleko najsebičniji si igrač.imao si i ti priliku da Ožegoviću namjestiš gol ali ne . I dalje tvrdim da Partizan skoro nije imao lošijeg napadača, samo što si jak ništa više. Ti golove koje daš siguran sam da bih i ja dao. Dobra igra Partizana i zaslužena pobjeda . Everton ,po meni igrač utakmice ,svuda ga je bilo, Stojke svojim odbranama unosi sigurnost u čitavu ekipu. Bambi opasan kod prekida, Ožegović uporan, dobar. Ostali na nivou. Sada pametno privesti kraju pobijediti švicarce i onda čekati proleće .

avatar
ercov
Friday, 03.11.2017
22:30

Smanji malo brate mili, jeste da je bio sebican prema Ozegovicu ali da je los napadac, bas ga pretera,pa on nas jadan jedini i odrzava u tom propalom napadu Partizana.