Tavambina poruka navijačima: "Važno je da verujete u nas"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 05.03.2018.
17:11
Izvor: Sportske.net

Najbolji strelac aktuelnog šampiona Srbije Leandre Tavamba kazao je da ekipa veruje da će stvari doći na svoje mesto ali da su igračima neophodni podrška i poverenje navijača.

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Šampion Srbije zapao je u krizu igara i rezultata na startu prolećnog dela sezone zbog čega se prethodnih dana spekulisalo i o mogućoj smeni Miroslava Đukića.

Partizan je za vikend poražen u Nišu u meču koji je zbog suspenzije propustio najbolji strelac ekipe Leandre Tavamba.

"Naravno da nijednom igraču ne prija da njegov tim gubi, pa tako ni nama. Jednostavno desilo se da, sa jedne strane nismo imali sreće, da su ulazili i golovi iz ofsajda, a sa druge strane da nas je poraz u Češkoj negde poremetio", rekao je Tavamba.

Crno-beli su u prvih pet utakmica prolećnog dela sezone ostvarili samo jednu pobedu i među navijačima preovladava mišljenje da su potrebne korenite promene.

"Potrebno je i nama da sve to što nam se deśavalo saberemo i oduzmemo, da se konsolidujemo i da nastavimo da dobro radimo. Razumemo da svi očekuju da Partizan stalno pobeđuje, sa čime se i mi slažemo, ali znamo svi da se jednostavno desi da ne ide", ističe Kamerunac.

Prilika da ekipa proigra i da se konačno upiše pobeda bez mučenja biće u sredu, kada u Humsku stiže petnaestoplasirana ekipa domaćeg šampionata.

"Koliko mi želimo da dominiramo i da pobeđujemo verujte mi znamo mi unutar tima. Stalno međusobno pričamo i analiziramo. Ali siguran sam da ce doći sve na svoje i da će Partizan biti onaj pravi! Važno je da verujete u nas  i da osetimo da imamo podršku", zaključak je Leandrea Tavambe.

Partizan se pet kola pre kraja ligaškog dela prvenstva nalazi na drugoj poziciji na tabeli sa 14 bodova manje u odnosu na Crvenu zvezdu.

Navijači kluba iz Humske nadaju se da bi u sredu moglo da dođe do pozitivnog razvoja situacije za Partizan i da bi lider na tabeli konačno mogao da "kiksne" jer ga čeka teško gostovanje u Novom Sadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deno
Monday, 05.03.2018
23:33

Dodi ti brate u irsku da guras kontejnere iz podruma samnom pa da vidis sta je kad neko veruje da nesto moze bio bi ti lep primer kako treba da se boris za klub

avatar
Osijek 51
Monday, 05.03.2018
20:42

Kako da vjerujem u nekoga ko pokazuje elementarno neznanje i nultu borbenost. Da sam ja odlucivao iz Plzenja bi se vratili samo Urosevic, Miletic, Jevtovic i Pantic

avatar
RIP KOBE
Monday, 05.03.2018
18:53

tale gde je melodi cim nje nema i tebi nesto ne ide?