Terzić ponovo o Piksiju: "Mislite da je to u redu? Pa, on prima platu u Srbiji!"

Autor: Ivan Cvetković
utorak 01.03.2022.
14:20
Izvor: Sportske.net, K1

Ponovo varnice na relaciji Zvezda - FSS.

Srdjan Stevanovic/Getty Images
Srdjan Stevanovic/Getty Images

Povezane vesti

Gostujući na televiziji K1, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o brojnim temama poput nedavno završenog derbija, sukoba u Ukrajini, ali i odnosu sa selektorom Srbije Draganom Stojkovićem Piksijem.

Strateg "orlova" nije uživo gledao susret između Zvezde i Partizana na Marakani proteklog vikenda.

"Stojković ima moj broj pa neka me pozove. Nije mi čestitao derbi. Ne meni, nego ni Stankoviću. Je l' vi mislite da je u redu da selektor reprezentacije Srbije ne bude na derbiju? Pa to je njegova obaveza, on prima platu u Srbiji. Ne na ovom, nije bio ni na jednom derbiju. Da li je normalo da ne čestita pobedu ili plasman u osminu finala Lige Evrope? Pre njega su to svi selektori radili. Da li je normalno da ne okrene Mrkelu, Džajića, Duleta Savića. Ne mora mene", smatra Terzić.

I pored vidnog razočaranja kada se radi o Stojkoviću, funkcioner "crveno-belih" očekuje velike stvari na Mundijalu u Kataru.

"Očekujemo velike stvari od reprezentacije. Prvi sam mu čestitao posle utakmice i plasmana u Katar. Izašao sam i javno dao izjavu, za medije. I rekao da je on najzaslužniji za uspeh. Ništa on nije neuobičajeno veliko uradio, jer smo išli smo na prvenstva i sa Muslinom, Antićem. Ali Zvezda radi stvari koje ranije nisu rađene. Kako god, mislim da ćemo u Kataru uraditi velike stvari i on dobro vodi reprezentaciju", rekao je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke