Terzić razgalio "Delije", euforija ponovo stanuje u Ljutice Bogdana

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 18.08.2021.
11:45
Izvor: Sportske.net, Beta

Direktor zadovoljan posle velike pobede.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić čestitao je igračima i stručnom štabu na pobedi protiv Kluža u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu Evropa, a posebno je zahvalio navijačima na podršci.

"Čestitam našim sjajnim igračima i stručnom štabu na još jednoj vrhunskoj evropskoj pobedi koju su nam priredili. Za sve one koji vole Zvezdu ovo je bilo još jedno nezaboravno veče u kome je naplaćen trud svih u klubu", rekao je Terzić, preneo je danas klupski sajt.

"Medjutim, posebnu čestitku i posebnu zahvalnost dugujemo našim navijačima, našim zvezdašima, našim 'Delijama', publici koja je večeras bila na 'Marakani', koja je prepoznala trenutak kada je stvarno teško, podržala ekipu i pevala svih 90 minuta", dodao je on.

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak su sa 4:0 na svom terenu savladali ekipu rumunskog Kluža, u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu Evropa.

Terzić je istakao da su navijači od samog početka podržali klub i da je njihova "ljubav prema klubu" doprinela pobedi protiv Kluža.

"Verujem da je ovo još jedna sezona u kojoj ćemo Evropi pokazati svoj kvalitet i obradovati naše navijače novim pobedama", zaključio je on.

Revanš meč biće 26. avgusta u Klužu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Wednesday, 18.08.2021
11:55

Pusti priču, dovedi Ohija i levog beka. Moramo prodati Falka, ako je tačno da imamo ponudu za njega, a dati priliku Bakajoku i Staniću.