Terzić se oglasio: "Razgovarao sam sa Kolarovim..."

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.05.2019.
17:36
Izvor: Sportske.net

Generalni direktor FK Crvena zvezda potvrdio je da bi šampion Srbije voleo da dovede Aleksandra Kolarova i da je već razgovarao sa njim.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Odjeknula je juče kao bomba vest da je Crvena zvezda zainteresovana za kapitena fudbalske reprezentacije Srbije i levog beka Rome Aleksandra Kolarova.

Italijani su preneli izjavu Zvezdana Terzića i podvukli da bi transfer mogao da bude realizovan već ovoga leta, a tim povodom danas se oglasio i generalni direktor Crvene zvezde.

Terzić je ponovio da su Aleksandru Kolarovu "vrata Marakane otvorena", kao i da je lično razgovarao sa reprezentativcem Srbije.

"Sale Kolarov ima otvorena vrata u Crvenoj zvezdi i mi bismo voleli da ga dovedemo", rekao je Terzić.

Kakvi su izgledi da jedan od najboljih igrača u novijoj istoriji srpskog fudbala obuče dres kluba u čijim je mlađim kategorijama stasavao?

"Razgovarao sam sa njim, ali nije realno da se njegov dolazak dogodi ovog leta", dodao je Terzić.

Navijači će možda biti razočarani ovakvom porukom, ali ne treba ništa uzeti kao gotovo jer je prošlog leta Terzić na isti način pričao i o mogućem transferu Marka Marina.

Za one koji se ne sećaju, Terzić je tada istakao da je Zvezda spremna da probije limite da bi angažovala Marina ali da je realno da tadašnji vezista Olimpijakosa tek za dve godine dođe na "Marakanu".

Svi znamo kako se priča završila, pa zato treba sačekati konačan epilog u slučaju Aleksandra Kolarova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 29.05.2019
20:27

Pa dobro , mlad je jos, ima samo 33. xd Kad napuni 35 kazace da ne zeli da zauzima mladjima mesto i eto. :D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 29.05.2019
18:16

Zimus je zvezda produžila ugovore svima kojima je uspela da bi sačuvala tim, a zatim dovela Milunovića i Ivanića uz priču kako već u zimu pravi tim za letnje kvalifikacije i kako će tim da se uigra i biti spreman za leto bez velikih promena. Nakon što je Partizan odučio od fudbala u međusobnom duelu menjaju politiku kluba. Sada će da izvrše "nekoliko" promena, a istina je da traže igrače na sledećim pozicijama odnosno da nisu zadovoljni sledećim igračima iako su im zimus produžili ugovore odnosno doveli ih: Stojković - nadaju se da će Gobeljić biti dovoljno dobar, čak ni Gajićem nisu zadovoljni, Savić - traže drugog štopera, Milunović - traže drugog štopera, Rodić - traže novog levog beka, Jovičić - traže drugog centralnog veznog, od ofanzivnih veznih i krilnih zadovoljni su samo Marinom, a nisu zadovoljni sledećim igračima: Simić, Ivanović, Vukanović, Jevtović, Ebilisio, Ben, Kafu pa će tako pokušati da dovedu najmanje 1 novo krilo i na kraju nisu zadovoljni Boaćijem pa će dovesti novog napadača. Osim što menjaju celu odbranu planiraju da ostave samo 3 igrača iz prve postave: Borjan, Jovančić i Marin, a zvezdini navijači pričaju kako imaju 3 tima..eto kakav je to klub kada im Partizan za 90 minuta promenu celu politiku kluba - Terzo mađijo hahahaha

avatar
Skontov
Thursday, 30.05.2019
01:17

Mozda si ti nekada zazvzz zazbzz. Mislim gresi covek

avatar
Man united
Thursday, 30.05.2019
17:14

Да, да, баш сте нас 'одучили'. Знаш за ону 'која птица рано пева...'?

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 29.05.2019
17:46

33g su mu i ako jeste vrhunski igrac, poslije ce biti mator.

avatar
Skontov
Thursday, 30.05.2019
01:14

O cemu ti pricas? Pa i da su mu 43 za celu ligu je neprikosnoven jos 10 godina!

avatar
DRUG OSTOJA
Wednesday, 29.05.2019
17:39

Znači, samo ako bi se opet plasirali u LŠ.