Terzić: "Sledeći izazov je evro licenca"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.02.2015.
19:34
Izvor: Sportske.net

Generalni direktor FK Crvena zvezda otkrio je da je deo dugovanja po pravosnažnim presudama FIFA već namiren i da sada sledi "misija dobijanja evropske licence".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda ispoštovao je nedavni dogovor sa Poljakom Bronovickim i konačno mu isplatio preostali iznost potraživanja koje je odlučio da naplati preko arbitražnog suda Međunarodne fudbalske federacije.

Prvi operativac Crvene zvezde Zvezdan Terzić objasnio je kako sada sledi isplaćivanje dugovanja prema klubu Natanijela Asamoe a onda i završna misija dobijanja licence za takmičenje u Evropi.

"Bronovickog smo isplatili u celosti, a sledeći korak je da ubrzo platimo Asante Kotokou obeštećenje od 240.000 evra za Asamou. Tako bismo očistili obaveze po izvršnim presudama FIFA" kaže Terzić.

Ne treba zaboraviti da Zvezdi stoje na vratu i zabrana registrovanja pojačanja zbog čega će do početka prolećnog dela sezone i taj problem morati da bude rešen.

"Nadam se da ćemo u roku da izmirimo obaveze. Sva sredstva smo obezbedili iz sopstvenih izvora, bez ičije pomoći sa strane. Ovaj projekat je rađen dugo, a sada je izazov da se krene u završnu misiju dobijanja evropske licence" rekao je Terzić za "Sport".

Generalni direktor crveno-belih nalazi se u Antaliji gde prati pripreme ekipe koja je u petak savladala Rubin iz Kazanja u drugom kontrolnom meču završne faze priprema za prolećni deo sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke