Terzić već zna Zvezdinih najboljih 11? Kvalifikacije mogu da počnu?

Autor: Darko Mitrović
subota 26.06.2021.
14:26
Izvor: Sportske.net

Da li baš ovih 11?

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda je tek počela pripreme u Austriji, tek slede pripremne utakmice, a što je za crveno-bele najvažnije, šampionski tim je uglavnom sačuvan, uz par izuzetaka, a jedan od tih izuzetaka je odlazak štopera Nemanje Milunovića čije je mesto zauzeo austrijski reprezentativac Aleksandar Dragović.

Istovremeno, sa pozajmice iz portugalskog Famalikaa vratio se Srđan Babić i možda baš Babić i Dragović budu činili novi Zvezdin štoperski tandem.

Videćemo da li će uskoro stići i to pojačanje u napadu, koje treba da popuni prazninu nastalu Falćinelijevim odlaskom, a očekuje se da to bude Ohi iz norveškog Moldea.

Čak i ako on ne dođe do početka kvalifikacija za Ligu šampiona, utisak je da Dejan Stanković neće imati većih problema da sastavi kvalitetan tim.

To je na početku priprema i naglasio generalni direktor Zvezdan Terzić.

''Mi već sad znamo najboljih 11 i sutra da počnu kvalifikacije - spremni smo'', preneo je klupski sajt Terzićeve reči pre par dana.

Da li bi to bilo ovih 11 kao u prilogu, ili bi možda Babić mogao na klupu, a da sa Dragovićem zaigra Degenek ili Pankov?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke