Teške reči o bivšem treneru Partizana: ''Asocijalan tip, ako on može da bude trener, onda mogu i ja!''

Autor: Darko Mitrović
subota 28.03.2020.
15:50
Izvor: Sportske.net

Ostao mu je baš u lošoj uspomeni.

Beta/AP Photo/Themba Hadebe
Beta/AP Photo/Themba Hadebe

Povezane vesti

Iako se Avram Grant može pohvaliti i finalom Lige šampiona sa Čelsijem pre oko 12 godina, njegov rad i posle toliko vremena se osporava od strane pojedinaca.

Jedan od njegovih najoštrijih kritičara ovih dana je postao bivši fudbaler Vest Hema Žulijen Faber.

Grant je ''Čekićare'' vodio sa klupe nepunih godinu dana, u sezoni 2010/11, ali nije imao uspeha i Vest Hem je tada ispao u Čempionšip.

Faberu je podsećanje na Granta sada kao noćna mora.

''Tip je bio asocijalan. Nikad nije pričao sa nama, jedva da je vodio treninge, jer je uvek bio u kancelariji, a njegova sposobnost da motiviše igrače je bila s*anje.

Pokušavali smo da motivišemo sami sebe međusobno i da budemo pozitivni, ali je sve bilo užasno od treninga do pripreme utakmica, što je ogromna šteta jer su navijači bili uz nas sve do samog kraja'', objašnjava Faber, koji je pritom pohvalio Grantovog pomoćnika Željka Petrovića, koji se, kako kaže, trudio da treninge učini zanimljivijim.

''Željko se maksimalno trudio, ali ako Avram Grant može da bude menadžer onda mogu i ja'', poručio je on.
-
Kazino baner

Nekoliko meseci po odlasku iz Vest Hema, Grant je došao na klupu Partizana, u zimu 2012, ali se ni u Humskoj nije dugo zadržao, svega četiri meseca, iako je osvojio titulu na kraju. Ipak, u Kupu nije imao uspeha, Zvezda je tog proleća u polufinalnim duelima oba puta bila bolja od Partizana sa po 2:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke