Tinejdžer odlazi iz Partizana?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 22.12.2020.
14:15
Izvor: Sportske.net, Telegraf

U potrazi za minutažom, seldiba je moguća.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan će doživeti značajne promene u svom igračkom kadru kada se 8. januara ekipa okupi pred pripreme za nastavak sezone.

Pravo je pitanje šta će biti sa mladim fudbalerima u timu koji mora da juri rezultat.

Uroš Knežević bi trebalo da nastavi svoj fudbalski razvoj u Teleoptiku, status Denisa Stojkovića je takođe pod znakom pitanja, dok je sudbina Nikole Čolića takođe neizvesna.

Talentovani krilni fudbaler će najverovatnije otići na pozajmicu, ali ne u Teleoptik ili u trećem rangu, već u nekom od prva dva, piše Telegraf.

Sam igrač nije za takvu opciju, o tome će se odlučivati pre početka priprema, mada nije velika verovatnoća da će kod Aleksandra Stanojevića dobiti značajniju priliku u trenutku kada "crno-beli" jure rezultatski zaostatak.

baner

Čolić je upisao sedam nastupa u Superligi i postigao jedan, ali nije imao preveliku minutažu pošto je skupio tek 130 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirko Davidovic
Monday, 28.12.2020
16:11

Ne dajte Colica izuzetno talentovanog igraca, ne radite sta je Savo radio i videcete ubrzo da je bio podvala Partizanu i za to ce biti nagradjen od bagre iz FSS.

avatar
Osijek 51
Wednesday, 23.12.2020
21:52

Da je njemu data sansa kao Stevanovicu, daleko bi vise pokazao. Ako je talenat kao sto se prica i ako dobro radi, Stevanovic bi trebao biti neresiv problem za sve obrane nase lige.....

avatar
Slavko Knezevic
Wednesday, 23.12.2020
14:08

Kakve rezultate juri, niko nije glup da poveruje u ove budalastine.

avatar
Osijek 51
Tuesday, 22.12.2020
20:57

Ovi izgleda nisu NISTA naucili iz slucaja Sehovic i Vlalukin, mladi talenti pod ugovorom mogu SAMO NA POZAJMICU.....

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Tuesday, 22.12.2020
16:09

Ma vazno da ce Miljkovici i Jojici da igraju

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 22.12.2020
19:16

I Lazari Markovici.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 22.12.2020
15:18

I Denis ce isto njegovim stopama, samo gledajte...

avatar
Petar Petar
Tuesday, 22.12.2020
17:16

Ne znam, meni ovaj Colic sasvim dobar igrac. Cudi me da za njega nece biti minutaze ni malo. Ja da se pitam pre bi mi bio opcija od Pavlovica, pa cak i Stevanovica sada kada vec nije nas igrac vise. Jeste malo fizicki slabiji jos uvek, ali sasvim zadovoljavajuce znanje. U sustini kad vidim da se pominju igraci za dovodjenje poput onog Zivkovica onda svaki nas klinac ima neke minute pravo da trazi... Kazem, meni je mnogo logicnije da Pavlovic ode negde za minutima jer takvo mesto u timu zasluzuje neku vecu rutinu i minute, ali ajde. U sustini ozbiljan fudbal ne mozes igrati ako imas previse klinaca u ekipi koliko god da su oni dobri. Tu ne mislim na startere vec i na klupu. Klupa i jeste najbitnija ako mislis da juris titulu ikada, ne osvaja se sa samo jednom dobrom postavom, mi smo tu najbolji primer. Mislim da imamo najboljih 11 u ligi i to u nekom kup sistemu ima smisla, ali kad se nagomilaju utakmice problemi su ogroomni jer ne mozes ocekivati da svih 11 uvek budu u top formi. A klinac sa klupe pored vec dva obavezna je ipak malo previse za konstantnost. Sa druge strane ako igras dobro mesta moze biti za sve, ali ove sezone to bas i nije bio slucaj. Ne znam, rebus :), steta je izgubiti mlade igrace, a opet je tu rezultat veoma bitna stavka, a opet klinci su pitanje zivota kod nas jer za njih dobijes nekako uvek vise para nego za bilo kog stranca koliko god da je dobar...

avatar
LorenzoRS
Thursday, 24.12.2020
20:51

Jovic je daleko talentovaniji od Čolića, tako da pored Asana i Holendera koji su dva klasična leva krila, on bude treći izbor koji će skupljati minute i koristiti kao što je učinio u zadnjem meču.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 22.12.2020
19:23

Recimo da nemamo slabijih prvih 11 od zvezde, ne mogu bas sad da stavim ruku u vatru da smo i bolji jer imamo i Miljkovica Haha Sa druge strane, ti koji su najbolji u ligi jesu nasi igraci, i to nije u pitanju samo jedan igrac, (bar( jedno 5 od 10 su igraci Partizana. Colic je krilo koliko ja znam, Pavlovic je of. vezni (rizikovacu da te shvatim bukvalno:-D), a slazem se da bi LP trebalo negde da ode na pozajmicu ako trener vec ne racuna na njega, a ne racuna. To isto vazi i za Denisa Stojkovica, mozda cak i Lakcevica kad se vrati. Partizan je morao nekako da se usprotivi tom idiotskom pravilu, a svakako smo trebali mnogo bolje da osmislimo strategiju kad su karte vec tako bile podeljene i kad vec imamo i to i najvise cetiri stranca dozvoljena, ovo sto sad radimo je lutanje i improvizacija.