Tirana se ispromašivala, Tomane odveo Zvezdu i treće kolo!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 25.08.2020.
21:53
Izvor: Sportske.net

Zvezda uz dosta sreće stigla do trećeg kola.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

U okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona ekipa Crvene zvezde je uz dosta sreće uspela da slavi u Tirani sa 0:1 (0:0) i da tako stigne na dva koraka do grupne faze ovog takmičenja.

Zvezda je bila daleko bolja na samom startu utakmice, imali su i par dobrih akcija, a u petom minutu Milunović se našao u ofsajdu, inače bi bio u stoprocentnoj šansi.

Dva minuta kasnije velika šansa za Kataija koji je odlično promešao par igrača domaće ekipe, izašao je ispred golmana i šutirao pored gola.

U prvih petnaestak minuta utakmice ekipa Tirane je bila povučena na svoju polovinu, a onda su se oslobodili pritiska i uspeli da stvore par šansi.

Muči je imao odličnu šansu kada se izborio za šut, gađao je gornji ugao Milana Borjana i na Zvezdinu sreću - promašio. Par minuta kasnije novi šut Tirane preko Kalea, a onda u 31. minutu Hodžalari je šutirao iz slobodnog udarca, pokušao je iz slobodnog udarca da iznenadi Borjana koji se nije dao iznenaditi.

Drugo poluvreme smo sa nestrpljenjem isčekivali, a odmah je Ivanić ušao umesto Spiridonovića koji je bio neprimetan. U prvih sat vremena igre Zvezda nije uputila udarac u okvir gola, a u 59. minutu velika šansa za Tiranu, tada je Pankov ispao nakon Mučijevog lažnjaka, a Albanac je pogodio stativu nakon intervencije Borjana koji je rastao u junaka utakmice.

Dva minuta kasnije - kazna za Tiranu. Korner izvodi Aleksandar Katai, Tomane je bio najbolji u skoku, pogodio je gol za, ispostaviće se, pobedu Crvene zvezde.

U 68. minutu Pankov ponovo pravi kiks, Tirana je imala kolosalnu šansu, napadač ovog tima je prebacio čitav gol iz veoma izgledne situacije.

Ono što je bilo bitno nakon 70. minuta jeste da je Zvezda uspostavila kontrolu, nisu više igrači Tirane imali šanse kao u prethodnom delu meča, izgubili su snagu što je bilo odlično po srpski tim.

Uglavnom, Zvezda nije briljirala, ali je uspela da stigne do nove pobede i plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

51 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vojislav-Vojo Dragovic
Tuesday, 25.08.2020
23:25

Vazno je da smo prosli , do treceg kola ekipa ce biti uigranija I pojedini igraci ce podici formu. Katai Mora brze da igra mnogo davi loptu kanga dosta spor, spidi kad mi se skrati prostor beskoristan. Odbrana nesigurna , Tomane dobar u polju zna da zadrzi loptu,Ivanic unio kreciju.

avatar
Vojislav-Vojo Dragovic
Tuesday, 25.08.2020
23:06

Katai mnogo davi loptu moa da mu se skrene paznja da niko nije iznad kluba,vise pita je imao slobodnog igraca da mu odigra da se napravi Sansa on usporava akciju I bespotrebno dribla. Kanga spor I bezidejan Mora brze da igra , Nikolic I tomane dobro , Ivanic ulaskom unio kreciju I jako dobar bio ,Tomane dobar u polju nadam se da je ovim golom najavio golgeterski niz, odbrana nesigurna , Borjan igrac utakmice

avatar
Matrix
Tuesday, 25.08.2020
22:52

Da je veceras bila Vojvodina umesto Tirane, tri komada bi nam dali

avatar
magister
Tuesday, 25.08.2020
22:41

Na mišiće, ali - hvala Bogu!

Tirana je, osim prvih 10tak minuta - bila vrlo zrela ekipa i izvlačila svoj maksimum, dok je, bar meni, delovalo da igrači Zvezde očekuju da protivnik sam sebe pobedi. Na kraju je ispalo da je solidni albanski tim imao i više šansi, jako interesantnog omalenog Tomasa, koji je bukvalno vladao sredinom terena, ali i tremu Kobine u kolosalnoj šansi za 1 : 1. Po ko zna koji put se u Evropi pokazalo da je Zvezdin najjači adut - Borjan.

U svakom slučaju, razlika u klasi je učinila svoje, očekujem da Zvezda opet igra grupnu fazu, jer sigurno će svaku sledeću igrati sve bolje.

Želim vam - što bolje u Evropi (i što gore ovde :)

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 26.08.2020
19:47

Iste zelje i vama.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Tuesday, 25.08.2020
22:39

Ovo je sramota od igre..Moramo mnogo mnogo bolje..

avatar
Matrix
Tuesday, 25.08.2020
22:30

Stankovicu ne treba rezerva za levog beka??? Degenek moze? Mozda Borjana stavi da igra krilo sledecu utakmicu.. Imamo deset igraca, od toga, pola stranaca koje ne mozemo da prodamo, a levog beka nemamo,...i ocemo da igramo LŠ??? Ovo je vilo kriminalno

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 26.08.2020
19:48

Poceo je u formaciji 3-5-1-1, ali nije dobro funkcionisalo pa se vratio na 4-2-3-1.

avatar
Marko HM
Tuesday, 25.08.2020
22:28
avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 25.08.2020
22:21

Бићу кратак. Јад, чемер и беда.

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 25.08.2020
22:17

Tužno za gledanje..

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 25.08.2020
22:14

Ljudi kompleta, strucni stab nam je velika nula. Isto tako velika nula je Kanga jer od njegovog dolaska igra Zvezde se totalno raspala.

avatar
Capitano
Tuesday, 25.08.2020
23:21

Kakvu smo igru imali pre dolaska Kange? Mozda on veceras nije briljirao ali videlo se da je imao vecu zelju nego mnogi drugi na terenu, Jedini igrac koji se vise borio od njega (sto je tragi-komicno) jadni Tomane, koji realno nije ni za Radnicki Pirot.

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 26.08.2020
19:50

Brate budimo iskreni on je u tirani bio daleko najgori igrac, ne samo u Zvezdi, nego gori od svih igraca koji su bili na terenu.

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 25.08.2020
22:11

Mi igramo katastrofalno. Ovo je cista sreca...

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 25.08.2020
22:05

Dal je ovo normalno sta su nam veceras priredili odbrambeni igraci,Gobeljicu zabraniti da igra fudbal,aj sto je omasio sport ali ovaj podignuti sorc aka Kolarov je za zatvor,Rodic jos gori,sta je sa covekom,ona povratna lopta za kontru,horor,sad ide jos bolji deo Pankov-Milunovic kakva dva diletanta iako je ovaj 'Ridji' gori,njemu dajem prednost iako ne podnosim Milunovica organski.Umesto da se gura nase dete Erakovic pa neka gresi a ne ova dva balvana.Teska srca ali najveci krivac za sve ovo je Dejan Stankovic,on koji posle svake lose utakmice tapse po ramenu igrace,on koji je posle kraja prosle sezone dizao u nebesa ove nase diletante iz odbrane i govorio kako mu ne trebaju pojacanja pozadi je skandal.Hvala Borjanu po stoti put i da mi je neko rekao da ce Tomane natopiti dres najvise od svih u sred Albanije,ne bih mu verovao,i Sanogo je u drugom delu bio sjajan,skupio sve sto je trebalo,da mu nisu davali koske celu utakmicu bio bi najbolji.Na kraju se pamti rezultat i bitno je da i ovako losi nismo obrukali Srbiju kao neki,tako da ce ostati 'neko pamti Bari neko Fljamurtari!Pozdrav braco cuvajte zivce veceras su dobro 'otisli' :D

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 26.08.2020
13:23

Veca je sramota gostovati istoj toj Albaniji u sred rata, nego proaz u nekakvoj utakmici.

avatar
babaroga
Thursday, 27.08.2020
21:00

Na šta misliš tačno? Na koji rat?

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Wednesday, 26.08.2020
21:28

Kako reče jedan vaš da ne ponavljam stalno i da vam je jasno da su Partizanovi stranci bolji od zvezdinih, ali da igraju samo 4 igrača, već igraju 11, a u zvezdinoj odbrani sve sami štihovi. Ponoviću, ne samo da su stranci, već i domaći igrači u Partizanu bolji od zvezdinih. Nije vam za sve kriv Mister Merkato Kompetišn, svi vi koji podržavate lažne titule lažnih šampiona koji igraju u lažnom prvenstvu sklanjalice protiv koalicionih klubova i uz pomoć sudija ste doprineli da vas sudija spašava bruke u Tirani koji ste i rezultatski poptuno zaslužili sa 1 regularnim šutom u okvir gola i jednom jedinom šansom protiv šampiona Albanije. zvezda je sramota srpskog fudbala, a ja samo ponavljam ono o čemu vam već duže vreme unapred govorim.

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 26.08.2020
19:51

Veca je sramota slati srpsku decu i omladinu da bez ikakvog razloga ginu na sremskom frontu, nego siriti prijateljstvo kroz sport ljepi.

avatar
fontana9
Tuesday, 25.08.2020
22:05

Hahhahah koliko srece,da ne poverujes,dokle vise

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 26.08.2020
12:58

Moje saucesce jer vidim da si tesko podneo poraz tirane ljepi.

avatar
Realni Arthur
Tuesday, 25.08.2020
22:05

Katastrofa, sramota, od ove ekipe nista nece da bude ove godine, ovo nema nade, ma bre pola igraca ne zasluzuje da igra u Zvezdu, Gobelja, a jooj Pankov, Spiridonovic zalutao u Zvezdu, Katai bio nekad fudbaler, jedino Ivanic, milunovic, i ovaj jadni Tomane koji je trcao najvise od svih pa cak i dao gol. Eto, ako je Tomane bio nas spasilac onda znamo na cemu smo! Za Dekija necu nista da kazem osim da imam utisak da covek nema treenski njuh, nazalost meni se cini tako! Pankov pod hitno u Graficar, strasno slabi, strasnoooo manevarski igraci Zvezde su neverovatno losi. I onda se neko ljuti sto sam rekao da deca Partizana izgaraju za svaku loptu ovi nasi Boze moj ko bez duse, pa ovaj Veljko Nikolic Bog da me oprosti kao da nema kap krvi, expolozivnosti, e sad samo sto je nase dete ubaci ga! Zvezda je ove godine slabija nego prosle! Eto sta je znacio Marin nama, koliko Kanga i ovaj lenjivko Katai zajedno!
Srecno mojoj Zvezdi, ali iskreno kazem sa ovom igrom nema sta da traze u trecem kolu, a tek u cetvrtom ne smem ni da pomislim!

avatar
Čeki
Wednesday, 26.08.2020
02:10

Veljko nije nase dete jer je karijeru poceo u OFK Beogradu kao dete, pa dalje napredovao. Jos plus pouzdano znam da je veliki navijac Partizana, bio i ostao. Zato i ne cudi sto ovako igra, nema tu emociju, nije vezan za klub kao pravi navijaci i nece je ni imati.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Sunday, 30.08.2020
12:08

Ravnodušnost, opuštenost i neprofesionalnost zvezda vežba na utakmicama sa svojim koalicionim partnerima kojima je SL punija nego ikad. Prvo zvezda u Tirani i Partizan protiv RFC nisu imali iste protivnika: Tirana je svoje prvenstvo završila u martu i od tada nije u takmičarskom ritmu, a RFC je odigrao 16 kola u svom prvenstvu gde deli petarde, Tirana je rasprodala šampionski sastav, prodala je 8 igrača, a RFC nije svoj. Drugo uslovi suđenja nisu bili isti: zvezdi je sudija oprostio crvene kartone (Milunović 30' i Sanogo 58'), priznao zvezdi neregularan gol nakon prekršaja Sanogoa u napadu, a nije dosudio i penal za Tiranu na kraju kada je Pankov držao i vukao za dres protivnika u svom šesnaestercu, dok je sudija u dobroj meri uticao na Partizanovu igru nedosuđivanjem očiglednih prekršaja i nekažnjavanjem učestalost istih žutim kartonima, tj. podsticao je nedozvoljenu odbranu na Partizanu. Treće zvezda je prvi i jedini put uputila regularan šut u okvir gola Tirane nakon 80. minuta (Katai se dobacio do golmana), a Partizan ih je imao 5-6, zvezda je jedinu šansu stvorila preko Kataia, a Partizan ih je opet imao nekoliko preko Natka, Asana i Sadika, Tirana je imala 3 ozbiljne šanse za gol protiv zvezde, a RFC nijednu protiv Partizana, Tirana je uputila još 3 opasna šuta na gol zvezde, a RFC jedan pored gola i samo jedan (centar)šut u okvir Partizanovog gola. Četvrto zvezda ne samo da je odigrala katastrofalno protiv Tirane u poređenju s Partizanovom igrom protiv RFC nego nije ni imala kontrolu nad utakmicom, ispadanje joj je visilo u vazduhu, a Partizan je imao apsolutno potpunu kontrolu, ali apsolutno poptunu kontrolu utakmice i protivnika. Pa zvezda nije kvalitetno odigrala ni protiv Evrope kao Partizan protiv RFC, iako je i tu dobila prva gola na poklon od sudija i iako je Evropa dosta dosta slabija od RFC. Na osnovu izrečenih činjenica zaključujem da je Partizan daleko kvalitetniji i ozbiljniji tim od zvezde, ali to ništa ne mora da znači jer je sistem kvalifikacija takav, "raspoloženje" u UEFA takvo kao i u FSS kada su zvezda i Partizan u pitanju, snaga protivnika u kvalifikacijama za LŠ i LE takvo da je potrebno pravo čudo da zvezda ne uđe ni u LE, a ništa čudno ne bi bilo da Partizan ne završi u grupnoj fazi LE.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Wednesday, 26.08.2020
21:24

Kako ništa, biće proslava titule, titula i LE su sigurne, a za kup i LŠ ćemo videti. Kao što sam vam rekao, nijedan igrač zvezde nema mesto u prvih 11 Partizana, o mestu na klupi Partizana možemo da diskutujemo.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Wednesday, 26.08.2020
21:22

Kako onda "zvezdaši" u Partizanu "kidaju"? Nije samo u pitanju emocija, već Partizanovi igrači na svaka 3 ili 7 dana igraju takmičarsku utakmicu, a zvezdini jednom u mesec ili 3 meseca, to je ključna razlika.

avatar
fontana9
Tuesday, 25.08.2020
22:04

Opet sreca,dokle vise

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 26.08.2020
12:59

Dokle cete vi da tugujete posle svako pobede Zvezde koja mnogo znaci i za vas partizan ljepi.

avatar
Dimitrije Petrovic
Tuesday, 25.08.2020
22:04

Ponavljaju se greške dejane...
Sa priprema krenemo odlično, poštuju se dogovori, igra se kako je dogovoreno, lepa tečna igra. I onda dođe neka bitna utakmica i nema nas nigde... Partizan u kupu prošle sezone, ove sezone Evropa prvo poluvreme, Tirana danas cela utakmica. Ne zna se ko šta radi, ko šta igra, postava s početka drugog poluvremena nit zna da se brani niti da napada, čeka se neki momenat kataija ili kange, zašto?
Posle Partizana, rekli smo, nisu igrači ispoštovali dogovor iz svlačionice okej. Šta je danas bilo? Danas sramno postavljena igra od strane Dekija, Degeneku nije mesto na levoj strani nikako, očigledno je da nam strašno fali kvalitetan levi bek, jer Rodić sam sezonu da iznese ne može. Nadam se da Deki ipak zna šta radi, od drugog derbija svaku grešku mu čekamo na nož, ajde malo poverenja ipak da mu damo.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Wednesday, 26.08.2020
21:20

Krene zvezda odlično sa prijateljskim utakmica sve do prvog ili prvih protivnika koji neće da se sklone (Evropa, Proleter, Tirana), ali ima zvezda još uvek svoje sudije da ih sklone, da nema ovo bi već bila katastrofalna sezona i to sa sve koalicionim klubovima širom Srbije koje ima.

avatar
Čeki
Tuesday, 25.08.2020
22:02

Ovo je sramota. Tirana je, bez obzira na nas posed, bila bolja i opasnija. Sramota od igraca - kakva staticnost, nezainteresovanost, sporost i tromost. Jednom recju - ODVRATNO. Svi neka se prodaju u Tursku, Grcku, Saudijsku Arabiju, na Kipar jer im je to vrhunac karijere, posto samo pare jure i da se provode, borbenosti nigde. Onaj Gobeljic, to fudbaler? Bitno da je sorc zavrnuo, a to sto ne zna da zavrne loptu, da centrira, a kamoli da predje nekog igraca Tirane eeeej, pa to nije ni bitno jel? Ostavite samo Borjana, dajte klince da igraju i nekog perspektivnijeg trenera jer je ovo negledljivo. Rekao bih jos stosta, ali ne bi moglo da stane sve.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Wednesday, 26.08.2020
21:19

Da se prodaju, a kome kada ih niko ne traži, čak ni Borjana koji dobro brani niko neće, neće niko lažne šampione sa milionskim ugovorima.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Sunday, 30.08.2020
11:50

Ne otimaju se oko Partizanovih, ali s obzirom da do kraja prelaznog roka ima još 2 meseca Partizan je dobio dosta ponuda za svoje igrače: Ivanović (vojvodina-odbio Ivanović i Olimpija-prihvaćeno), Šćekić (Alaveš 700k €-odbio Partizan), Asano (2M €-odbio Partizan), Suma (4M $-odbio Partizan), Sadik (8M €-odbio Partizan) i F.Stevanović (12M €-odbio Partizan). Naravno da je Partizan lažni vicešampion jer je pravi šampion.

avatar
Čeki
Friday, 28.08.2020
18:16

Sta ces, nece ljudi, zato se oko vasih otimaju vidim. Sve milion na milion ide svaki dan za svaku novu ponudu za igrace :D Lazni vicesampioni.

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 25.08.2020
22:00

U ovoj utakmici nas je pogledao Bog jer postigli smo gol iz jednog pravog suta na gol dok su albanci promasili sto se promasiti ne moze. Stankovicu dalje od Zvezde jer nisi dorastao da budes trener jednog ozbiljnog kluba. I za kraj moje iskreno saucesce svima koji sad oplakuju poraz tirane.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Wednesday, 26.08.2020
21:17

Pogledao vas je sudija: 3 žuta je Milunović zaslužio u prvih pola sata, drugi žuti je Sanogo napravio u 58', priznao vam je gol nakon prekršaja Sanogoa u napadu, nije dosudio na kraju čist penal za Tiranu.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 28.08.2020
12:22

Pa ja sam vam pozeleo da bude 0:1 za vas i tako je bilo,, a ti sad tuguj sa svojim najnovijim nalogom ljepi.

avatar
Provokator
Tuesday, 25.08.2020
21:59

A joj tuge od ekipa.

avatar
Popay
Tuesday, 25.08.2020
21:57

Jedva..
Totalno sterilna igra...
katastrofa

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 25.08.2020
21:57

Prezivesmo, ocajna partija koja brine . Tomane zasluzio ime Mandzo za siromasne jedna od retkih dobrih strana ovog meca . Sanogo odlican , jedno od najboljih pojacanja godinama unazad , covek prekida svaki njihov iole ozbiljan napad i uvek je opcija u gradjenju igre bez straha . Ivanic takodje promenio ritam , dobra partija i definitivno najava jako dobre sezone . Rezime obrukasmo se al odosmo dalje sto je najvaznije

avatar
Milos90
Tuesday, 25.08.2020
21:56

Ne zna se sta je bilo gore u zvezdinoj igri... Ali mislim da je "pobednik" dana ipak degenek. Sreca pa nije protivnik bio neki kvalitetniji tim, ubuduce mora bolje (mada gore i ne moze)

avatar
Capitano
Tuesday, 25.08.2020
23:13

Ma kakav Degenek, najgori je bio Pankov. U par situacija je delovao kao da je izgubljen u prostoru i vremenu...

avatar
dr Milojević
Wednesday, 26.08.2020
02:01

Može i te kako, seti se ispadanja od raznih klubova čudnih imena u ranim fazama.

avatar
Marko Kralj
Tuesday, 25.08.2020
21:55

Tomane oprosten ti je Pirej

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 26.08.2020
13:00