To se čekalo, ovo je rasplet oko Luke Jovića!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.12.2019.
21:49
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Veliki problem konačno rešen, bićemo još jači...

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Luka Jović će ponovo biti na raspolaganju selektoru Ljubiši Tumbakoviću!

Njihov višemesečni nesporazum je konačno razrešen uz posredstvo sportskog direktora reprezentacije Vladimira Matijaševića i Tumbaković će moći da računa na Jovića već za martovski baraž Lige nacija i prvi meč sa Norveškom.

To je potvrđeno iz Fudbalskog saveza Srbije.

''Najpre sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladimir Matijašević, pa posle i selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković su, u skladu sa obavezama, proteklih nekoliko dana imali u Beogradu sastanak sa reprezentativcem Srbije Lukom Jovićem, posle kojih je bilo jasno da je mladi as Real Madrida apsolutno spreman da bude na raspolaganju u martovskim mečevima.

Sa obe strane je rečeno sve što je bilo potrebno da se kaže, nesporazum je rešen i, ono što je najvažnije, zaključak je da su svi složni u stavu da je interes Srbije iznad svih i da je plasman na Evropsko prvenstvo zajednički cilj.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Srbija utakmicu protiv Norveške u baražu za plasman na EP igra 26. marta u gostima i, ukoliko pobedi, sastaće se 31. marta u Beogradu protiv boljeg iz meča Škotska - Izrael'',
navodi se na Instagram nalogu FSS.
-
View this post on Instagram

Најпре спортски директор Фудбалског савеза Србије Владимир Матијашевић, па после и селектор репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић су, у складу са обавезама, протеклих неколико дана имали у Београду састанак са репрезентативцем Србије Луком Јовићем, после којих је било јасно да је млади ас Реал Мадрида апсолутно спреман да буде на располагању у мартовским мечевима. Са обе стране је речено све што је било потребно да се каже, неспоразум је решен и, оно што је најважније, закључак је да су сви сложни у ставу да је интерес Србије изнад свих и да је пласман на Европско првенство заједнички циљ. 👊🇷🇸🦅 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Србија утакмицу против Норвешке у баражу за пласман на ЕП игра 26. марта у гостима и, уколико победи, састаће се 31. марта у Београду против бољег из меча Шкотска - Израел. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #SrcemSvim #Orlovi #Srbija #FSS

A post shared by Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije) on

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karavuk Dino
Thursday, 02.01.2020
20:05

Otkud tolike brige za Jovića kad Mitrović dere a nema mjesta za Strahinju Pavlovića a odbrana šuplja!Srbijo Mati i Maćeho?

avatar
Nečastivi
Tuesday, 31.12.2019
01:04

Nadolazeća polusezona je presudna za Jovića. Ili će se trgnuti i pokazati ono zbog čega je doveden u Real, ili će ostati propali talenat kao npr. Bojan Krkić.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 31.12.2019
00:05

Luka NE igra u real, kako ce da daje golove kad ni tamo ne daje, on je dobar i mlad igrac ali sad ne igra i nije standardan, zato nebi trebao ni u reprezentaciji da igra

avatar
adidas forever
Monday, 30.12.2019
23:17

A inače nam plasman na Evropsko prvenstvo zavisi od toga da li će Jović igrati ili ne? :D