Tole: "Tužiću Beograd zbog grafita"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 09.02.2015.
13:23
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek fudbalskog saveza Srbije otkrio da će tužiti grad Beograd zbog pogrdnih komentara na njegovo ime.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

U intervjuu koji je dao Kuriru, Tomislav Karadžić otkriva da je najavio tužbu gradu Beogradu zbog grafita 'Tole, lopove'.

“Tužiću grad Beograd i tražiti odštetu. Oni imaju obavezu da uklone te grafite, jer to utiče na moj ugled. Ne znam, možda će da se raspiše tender za to, pa da se neko tu ugradi. Ko zna šta stoji iza svega toga. Ali vidim da je grad Beograd uveo štednju, pa su valjda uštedeli novac da mi plate odštetu”, rekao je Karadžić za Kurir.

U istom razgovoru karadžić je pomenuo još jednu interesantnu stvar.

Naime, čelni čovek srpske kuće fudbala ističe da svih ovih godina u Savezu nije primao platu, te da se odricao i dnevnica.

„Za sve ove godine u Savezu ne da nisam imao platu, nego nisam uzeo nijednu dnevnicu."

"Veliki broj zemalja na mestu predsednika ima profesionalca, pa mislim da će onaj koji dođe posle mene prvo zatražiti da predsednik bude plaćen. Imam solidnu firmu i tvrdim da Savez ne može da vodi neko ko nije potpuno rešio svoje egzistencijalne probleme. Kad odem jednog dana biću zadovoljan, ali pod uslovom da odem mirno, a ne pod uticajem pretnji, skandala i tabloida“, istakao je Tomislav Karadžić u intervjuu koji možete pročitati OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke