Toletu se bliži kraj!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.05.2015.
18:07
Izvor: Sportske.net

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izgubio je u petak podršku FS Vojvodine pa bi već na leto mogao da bude smenjen sa funkcije koju obavlja dugi niz godina.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić uskoro bi mogao da bude "detronizovan" ukoliko u nedeljama koje slede Region zapadne Srbije odluči da mu okrene leđa.

To je danas učinio Fudbalski savez Vojvodine koji je na 20. sednici Izvršnog odbora u petak odabrao nove delegate među kojima nema četvorice koji su nedavno glasali za podršku Tomislavu Karadžiću.

U Izvršnom odboru FS Vojvodine više nisu Marjan Rnić koji je bio i potpredsednik, zatim Đorđe Žutić, Staniša Beljin i Slavko Tuvedžić. Njihova mesta su zauzeli Goran Jović, Predrag Perović, Zoran Dudvarski i Milorad Mažić.

"Razloge za izmenu sastava IO treba tražiti u zbivanjima na poslednjoj skupštini FS Vojvodine kada svi članovi IO nisu radili u skladu sa dogovorima i sa zvaničnim stavovima FSV", rekao je predsednik FSV Dragan Simović.

Pored navedenih promena Fudbalski savez Vojvodine promenio je delegate koji predstavljaju interese tog tela u Fudbalskom savezu Srbije. U Skupštini FSS stavove FS Vojvodine u buduće će zastupati Saša Živković, Goran Drača, Zoran Purić i Aleksandar Umetić a mesto su im ustupili Tomislav Karadžić, Đorđe Žutić, Marjan Rnić i Slavko Tuvedžić.

Na ovaj način FS Vojvodine je jasno stavio do znanja da Tomislav Karadžić više nema podršku svog matičnog Saveza i da bi u slučaju da se sličan scenario odvije u FS Regiona zapadne Srbije već tokom leta mogao da ostane bez fotelje u Fudbalskom savezu Srbije.

Da li su zagovornici smene Tomislava Karadžića na ovaj način stigli na korak od ostvarenja svojih ciljeva ostaje nam da vidimo u nedeljama i mesecima koji slede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Vidic NO.1
Saturday, 23.05.2015
10:32

Samo taj dan da dodje..

avatar
gosfkcz
Friday, 22.05.2015
19:45

Aj i to da dozivim,vec sam se uplasio da necu. Mada dok ne bude gotovo ne verujem.

avatar
Pera Zambula opet
Friday, 22.05.2015
20:17

Tole ostaje, daleko bilo da ode....te bi mozda Terzica na to mesto....ili slicnog postenog coveka :) cccc Tole ostaje i tacka :) hoces u opkladu :)

avatar
i.sarajevo
Friday, 22.05.2015
19:12

nije mi jasan ovaj covjek,sam protiv svih s izuzetkom jednog kluba, on da misi dobro cim je shvatio da ga vecina nezeli otisao bi sam,,,,

avatar
Pera Zambula opet
Friday, 22.05.2015
20:18

Evo ja cu da ti razjasnim, prosto cpvek ne zeli da ode, dobro mu ide, ima podrsku vecine, nije tacno da su protiv njega svi....sta ima on da shvata bilo sta, neka opozicija shvati da on nece da ide i da mu ne mogu nista i tacka :) Tole legenda :)

avatar
Amar Zo
Friday, 22.05.2015
18:47

Ako Bog da ...

avatar
Patrick Bateman
Friday, 22.05.2015
18:58
avatar
Pera Zambula opet
Friday, 22.05.2015
19:48

Tole ostaje milion posto, hoces u opkladu? :)