Toliko su ih kritikovali, a oni su im priredili veče za PAMĆENJE! Šta večeras poručuju ''Grobari''?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.11.2017.
23:12
Izvor: Sportske.net

Svašta je Partizan prerživeo ove sezone, ali uspone, padove, pohvale, kritike, zahteve za smenom trenera, ali večeras je sve došlo na svoje mesto!

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Partizan je večeras ostvario uspeh koji će krupnim slovima ostati zapisan u klupskoj istoriji, rame uz rame sa pobedama nad Seltikom, Kvins Park Rendžersom, Njukaslom, Anderlehtom...

Jang bojs je posle velike borbe savladan sa 2:1, pa je Partizan kolo pre kraja grupne faze izborio plasman u evropsko proleće.

''Grobari'' su često bili kritični prema treneru Đukiću i njegovim igračima, ali večeras svi zajedno zaslužuju samo pohvale - i navijači za ponašanje na tribinama i trener Đukić i njegovi fudbaleri.

Kapa dole, crno-beli!
-
- - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 24.11.2017
00:42

Iliev: Ja garantujem za ovog igrača, ja! Mnogi se kriju iza odgovornosti ali retko ko tako hrabro izlazi sa stavovima kao Iliev, a svi ti igrači koje je doveo pokazuju karakter i zato kad je najteže tu su da pobede.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 24.11.2017
17:13

Jedino šta zameram Ilievu i Đukiću je Jevtović.

avatar
Friday, 24.11.2017
21:53
avatar
Stefan Azuc
Friday, 24.11.2017
00:28

Svi su kritikovali Djukica osim izgleda uprave i mene ,mnogi su pitali zasto igra Jevtovic a odgovor ste videli veceras kao i za Jankovica i zasto su dovedeni Pantic i Ozegovic jedinu zamerku koju imam je sto igra Miletic pre Antonova. Suma ce zaigrati na visokom nivou na prolece na verujem da ce Iliev dovesti 3 kvalitetna pojacanja (moze da se registruju samo tri nova igraca za LE). Sada da pobedimo sve do kraja polusezone pa na zasluzni odmor , akcenat se ipak stavlja na Dinamo Kijev( ako pobedimo prvi smo u grupi) i naravno derbi.

avatar
Drago lastk
Friday, 24.11.2017
00:15

Evertonu dajte drzavljanstvo,pa u repku