Tomić u petak stupa na funkciju

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.12.2015.
13:55
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan zakazao je zvaničnu promociju novog trenera Ivana Tomića koji će na proleće predvoditi ekipu na preostalih 15 prvenstvenih utakmica i najmanje jednoj u nacionalnom Kupu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije nalazi se na putu da izgubi taj oreol pošto posle 22 kola u domaćoj Superligi ima 26 bodova zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom.

Očajni rezultati na domaćoj sceni tokom jesenjeg dela sezone uslovili su promenu trenera koja nije dala rezultata, pa je nakon Zorana Milinkovića smenjen i Ljubinko Drulović.

U međuvremenu je došlo i do ostavki članova Upravnog odbora pa je "prelazna vlada" u Humskoj rešila da ekipu u nastavku šampionata preuzme Ivan Tomić, proslavljeni fudbaler i bivši sportski direktor Partizana.

Odluka o imenovanju Ivana Tomića za novog trenera donesena je u ponedeljak, a za petak je zakazana zvanična promocija dosadašnjeg stratega Teleoptika.

Podsećamo da je Ivan Tomić u dva navrata nosio crno-beli dres, od 1993. do 1998. godine, odnosno od 2004. do 2007. godine kada je Partizan poslednji put u klupskoj istoriji obezbedio evropsko proleće.

Njegov rad u sportskom sektoru nakon povlačenja sa terena ostaće upamćen po tome što je kao sportski direktor angažovao igrače poput Almamija Moreire, Antonela Žuke i Lamina Dijare.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bora majstor
Thursday, 24.12.2015
15:33

ljudi on je bio direktor a te igrace je selektirao tadasnji trener djukic a sad cemo videti sta ce on i ilijev dovesti.