TP - Srpski klubovi stoprocentni na startu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.05.2016.
09:33
Izvor: Sportske.net

Kadetske selekcije četiri srpska kluba koji su uzeli učešće na Turniru prijateljstva u Stanišićima imale su maksimalan učinak na startu takmičenja.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Utakmicama prvog kola po grupama u utorak je počeo Turnir prijateljstva u Stanišićima na kojem će učestvovati i kadeti četiri srpska kluba.

Kadetske selekcije Crvene zvezde, Partizana, Vojvodine i OFK Beograda upisale su prve "trojke" na startu turnira uz ukupnu gol razliku 21:3 (+18)!

Najubedljiviji trijumf ostvarili su kadeti OFK Beograda koji su u okviru prvog kola grupe "D" savladali Slobodu iz Tuzle rezultatom 8:1 (4:0) uz četiri gola Glišića.

Branilac trofeja, ekipa Crvene zvezde upisala je trijumf nad podgoričkom Budućnosti rezultatom 6:0 (2:0), a golove su postigli Kostić, Šikarić, Bosić, Aćimović, Savić i Torbica.

Prošlosezonski finalista, Partizan, na startu je slavio protiv Vardara 3:1 (2:1). Vojvodina je pobedila Velež iz Mostara rezultatom 4:1 (3:0).

Evo i parova drugog kola na Turniru prijateljstva:

Grupa A
Crvena zvezda - Željezničar

Grupa B
Partizan - Sarajevo

Grupa C
Vojvodina - Olimpija

Grupa D
OFK Beograd - Sutjeska

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Wednesday, 25.05.2016
10:44

Bosic ima da bude igracina, ima sve predispozicije da postane vrhunska 10-ka, Kostic i Savic takodje mogu postati odlicni igraci.

avatar
Baxter Stockman
Wednesday, 25.05.2016
10:33

Koje je ovo godiste?