Tračak nade pred derbi - Drinčić počeo da trči!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.10.2014.
20:59
Izvor: Sportske.net

Stručni štab FK Partizan nalazi se u ozbiljnim problemima pred 147. "večiti derbi" ali su danas iz Humske stigle nešto povoljnije prognoze kada je oporavak Nikole Drinčića u pitanju.

Beta/BranislavBožić
Beta/BranislavBožić

Povezane vesti

Vicešampion Srbije završio je još jedan ciklus igranja na tri fronta a veliki napori koji fudbaleri trpe doveli su do povreda nekolicine igrača.

Na prethodnim utakmicama Marko Nikolić nije mogao da računa na povređene Darka Brašanca, Miloša Ostojića i Nikolu Drinčića a samo bi potonji mogao da se oporavi do predstojećeg 147. "večitog derbija".

"Drinčić je počeo polako da trči, ali bi bilo neozbiljno govoriti kada će se naći na terenu. U ponedeljak bi posle dodatnih testova trebalo više da znamo o njegovom stanju i mogućnostima da se priključi radu maksimalnim intenzitetom" rekao je za "Novosti" doktor Ilija Rosić.

Iskusni vezni fudbaler povredio se na gostovanju Radničkom 1923 u Kragujevcu a kako su to u Partizanu opisali, Drinčić je doživeo povredu sličnu onoj koju je Nejmar zadobio na Mundijalu.

Što se Darka Brašanca i Miloša Ostojića tiče, njih dvojica definitivno neće biti u stroju za nadolazeće utakmice jer mladog reprezentativca tek čekaju pulmološki pregledi posle preloma rebara, dok bi Ostojić mogao da počne da trenira za dve nedelje.

"Brašanca naredne nedelje očekuje kontrola kod pulmologa na VMA i kada stignu rezultati moći će da se govori o narednim potezima. Ostojić nije operisan i njega čeka pregled tokom iduće nedelje, verujem da bi za dve nedelje mogao da uđe u trenažni proces" zaključio je Rosić.

Narednu utakmicu u domaćem šampionatu fudbaleri Partizana igraju 18. oktobra na domaćem terenu protiv Crvene zvezde a onda ih čeka i okršaj sa Bešiktašom u trećem kolu grupne faze Lige Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke