Tradicija uz "Građevinare", hoće li prekinuti post?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.10.2017.
21:01
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Trener superligaša sa Banjice Slađan Nikolić rekao je da Vojvodina ima kvalitetan tim ali da od njegove ekipe zavisi kako će se završiti sutrašnja utakmica.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Poslednje kolo prve runde ligaškog dela domaćeg prvenstva otvoriće fudbaleri Rada i Vojvodine koji će u subotu od 19 časova odmeriti snage na stadionu "Kralj Petar I".

Rad je u seriji od osam mečeva bez trijumfa, a ne može se reći da Vojvodina spada u timove protiv kojih se "vade fleke".

"Vojvodina je odličan tim, to pokazuje i tabela. Mi nismo u situaciji da možemo da kalkulišemo, moramo u svakom meču da idemo na pobedu, ko god da je protivnik, odnosno koliko god da su kvalitetni. Radili smo dobro u toku nedelje, verujem u ove momke i nadam se pobedi", rekao je trener Rada.

Novosađani su u sredu deklasirali Budućnost iz Dobanovaca u okviru osmine finala Kupa Srbije, a posebno je bio raspoložen bivši fudbaler Rada Stefan Mihajlović koji je postigao četiri gola.

"Čim je u Vojvodini, znači da je kvalitetan fudbaler. Taj klub ima mnogo dobrih igrača, ali ponavljam, sve zavisi od nas. Od naše discipline, agresivnosti koja mora da bude na mnogo većem nivou u odnosu na prethodne utakmice", dodao je Nikolić.

Rad nema većih kadrovskih problema pred meč sa Vojvodinom, pa će tako osim vremenski duže odsutnog Zorana Rendulića, svi biti na raspolaganju treneru Nikoliću.

Treba dodati i to da će "Građevinari" na svojoj strani imati i tradiciju jer Vojvodina nije slavila na Banjici punih 20 godina. Novosađani su 2013. savladali rad na Vračaru ali su poslednju pobedu na stadionu "Kralj Petar I" ostvarili davne 1997. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke