"Treba da nas je sramota!"

Autor: Beta Beta
petak 07.06.2019.
23:39
Izvor: Beta

"Orao" jasan nakon debakla.

Beta/AP Photo/Armando Franca
Beta/AP Photo/Armando Franca

Povezane vesti

Fudbaler Srbije Dušan Tadić rekao je posle večerašnjeg ubedljivog poraza reprezentacije od Ukrajine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo da bi celu ekipu trebalo da bude sramota rezultata.

"Jeste, ovo je najteži trenutak u karijeri. Jako ružan momenat. Mislim da smo stalno kasnili, da smo se stalno nešto uvlačili, nismo imali presing... Mi smo od njih napravili da izgledaju moćnije nego što jesu. Treba da nas je sramota zbog ovoga. Moramo da analiziramo i da budemo samokritični", rekao je vidno utučeni Tadić novinarima posle utakmice u Lavovu.

Srbija je doživela debakl od Ukrajine porazom rezultatom 5:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Moramo da preuzmemo odgovornost i ne dozvolimo da nam se ovo ponovo. Ovo je jako ružno i bolno", rekao je Tadić.

Upitan na koga je ljut posle poraza od Ukrajine, Tadić je kazao da će uvek krenuti od sebe.

"Svi moramo da se pogledamo u ogledalo i ne tražimo krivca u drugima. Prvo moramo da krenemo od sebe"
, dodao je Tadić.

Na pitanje da li je formacija uticala na lošu igru, Tadić je kazao da "ne zna kako bi opisao" lošu igru.

"Ne bih tako nešto rekao, ne znam kako bih opisao. Oni su više su trčali, zalagali, bolje stajali, mi smo stalno bili između, nismo bili sigurni da li treba nešto da radimo ili ne", rekao je fudbaler Ajaksa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Petrovic
Saturday, 08.06.2019
14:33

Umesto da imenujemo Tumbakovica za selektora odma, mi cemo da se patimo sa ovim nasim Krstajicem sve dok nam je Kokeza tu gde jeste...

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 08.06.2019
12:08

Imate srece sto ne igrate za severnu koreju inace bi sad radili u rudniku.

avatar
Kuma Baba Car
Saturday, 08.06.2019
10:14

Nek pogleda krstajic u ogledalo

avatar
Misosesic
Saturday, 08.06.2019
09:53

Dok god je Krstajic trener ne treba očekivati nista bolje.Pa da li je moguće da imamo Tadića,Kostica,Jovica,Mitrovica,Gacinovica a da ne postignemo ni jedan gol.Imamo extra tim ali očajnog trenera.Ako nema nas trener da valja pa dajte ljudi da stavimo stranca ali trenera sa iskustvom a ne nekoga kao Krstajica.

avatar
riquelme
Saturday, 08.06.2019
19:29

Slazem se. Ali i strani trener pre svega ima menadzera kao i nasi treneri. Pa se menadzeri ili treneri medjusobno cuju i pitaju zasto niko nece da vodi Rajkovica, Dmitrovica, Nastasica, Milienkovica, Fejsu, Matica, Milivojevica, Gacinovica, Tadica, Zivkovica, Kostica, SMS-a, Mitrovica, Jovica itd. Oni im lepo objasne i oni kazu pa da realno... Hvala dovidjenja!

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Saturday, 08.06.2019
09:19

Tole odlazi, Kokeza legendo.. Stojke Mustafo, Dmitro legendo.. Mitre panjino, Luka majstore.. E moji crveni 😂😂😂😂😂 Dmitrović se praćakao kao Bajko som onomad, Jović nije znao de bode.. Ljajić nema mesta pored Kostića koji je verovatno jedan od najglupljih i beskorisnijih igrača koji su nosili dres Srbije, lik trči, trči, trči, trči i zakuca se u protivničkog igrača 😂😂😂😂 Stojke je za ovog navikanog Lav Jašin glavom i bradom..

avatar
Gogi-11
Saturday, 08.06.2019
09:17

I sta mi imamo od toga sto vas treba da bude sramota? A nije vas sramota jer da jeste nikada ne bi ste ni dosli vise a nije vam ovo jedina bruka navikli ste vi vec na to

avatar
Nenad Šmigić
Saturday, 08.06.2019
08:20

ma jok,kakva sramota...vazno je da ste svi stavili pod misku koznu torbicu,nos digli do neba i umislili da ste neko i nesto...zavrsila sezona a vi ladili ja.. pa dosli nespremni i mamurni na ovu utakmicu.Pogledajte malo Ronalda,dovek koji moze sve zajedno da vas kupi sa sve prnjicama i torbicama,kako u 35 godini dolazi spreman na utakmicu reprezentacije,strpa 3 komada i pun entuzijazma,a vi ko da vas je neko naterao da dodjete u Ukrajnu pod pretnjom oruzja...sram vas bilo sto brukate svoju zemlju !!!

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Saturday, 08.06.2019
18:07

Bravo, najbolji komentar koji sam pročitao u zadnje vreme..

avatar
riquelme
Saturday, 08.06.2019
01:19

Ti koji si promesao ceo Real nema cega da se sramotis. Ali da treba da skupite hrabrost i stanete iza Milivojevica, Nastasica i ostalih momaka treba... Ne znam sta bi Gacinovicu da se vrati. Krstajic ce da leti kad tad ali dovese novog. Pa vama bar ne zavisi nista od ovoga... Sigurno te nece izbaciti iz kluba ako dignes/te glas.

avatar
gorango
Saturday, 08.06.2019
00:36

Sto Duco sramota, nije sramota izgubiti od boljeg. A to ko je igrao, zasto, kako je (mada generalno veceras - svi) igrao, ili zasto je neko selektor a neko nije...to su sasvim druge teme. I za neke druge ljude. Ali oni ne znaju sta je to sramota.

avatar
Burazer
Saturday, 08.06.2019
00:00

Luka Milivojević sedi u svom stanu u Londonu, jede kokice i grokce...

avatar
nenadnenad1234
Friday, 07.06.2019
23:47

Pitanje za PES/FM selektore i za redakciju.
1.Jel ste mesecima, ako ne i godinu dana i jace pricali kako Jovic i Prijovic trebaju da igraju pre Mitrovica i da treba da igramo sa dva napadaca. Jeste. Jel su igrali. Jesu.
2.Pricali ste da moraju da igraju Tadic, Kostic, Gacinovic, Ljaljic, Evo ih bili su na terenu
3.Na terenu su bili jos i Dmitrovic, Maksimovic, MIlenkonkovic i Spajic koji su trenutno najbolji igraci na ovim pozicijama i plus se naslo mesot za Kolarova ko za kapitena.

PES/FM selektorima i rekacijama raznih portala su ispunjene zelje, rezultat vidimo. Jel cemo dobiti makar javno izvinjenje?

avatar
cupavci
Friday, 07.06.2019
23:42

Lepo kaze da nisu znali sta treba da rade. Krstajicu odlazi

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 07.06.2019
23:41

Sve što imam da kažem je sledeće: https://www.youtube.com/watch?v=YO2ZISVs-_8

avatar
babaroga
Saturday, 08.06.2019
19:06

Sta oces da kazes sa ovim? Potvrdjujes da je mustafa?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 09.06.2019
21:03

Najbolji srpski golman je i onda apsolutno bio u pravu, a i nakon sramne utakmice u Ukrajini može da važi ova njegova izjava osim što tamo nije bilo nikakvog izmišljenog gola za protivnik, to sam hteo da kažem. Imate vašeg duha na čelu svega, vašeg Kokezu na čelu saveza kojeg je vaš duh prvo uveo u zvezdu pa onda na čelo saveza, imate i većinu u tom savezu i imate poslušnog selektora zaljubljenog u vašeg duha, imate sve i o svemu se odlučujete u srpskom fudbalu pa vidimo da ste ga u Ukrajini konačno spasili. Ali što je najgore ovih 5:0 u Ukrajini je ništa naspram ono što radite u domaćem fudbalu.