Treba li Partizan da čeka Rajkovića, ili da traži drugo rešenje?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.01.2020.
20:03
Izvor: Sportske.net

Još od letos traje ova saga. Tada su crno-beli opravdanje za njegov nedolazak potražili u promeni propisa i krivicu svalili na FSS, ali očigledno je da nije samo to bio problem.

EPA/Lukas Schulze
EPA/Lukas Schulze

Povezane vesti

Partizan je danas počeo zimske pripreme, bez ijednog pojačanja sa strane, iako je to pred Novu godinu generalni direktor Miloš Vazura najavio.

Ipak, danas je trener Savo Milošević objasnio da crno-beli nemaju razloga da žure, jer već imaju formiran tim koji tokom predstojećih priprema treba samo nadograditi.

Nije tajna da su prioritet u prelaznom roku novi štoper i novi napadač, kako bi se pojačala konkurencija na tim pozicijama, a Milošević je danas takođe naglasio da dovođenje stranca tokom zime ne dolazi u obzir, jer ima četvoricu stranaca koji su se već dokazali tokom prvog dela sezone.

Imajući to u vidu, delovalo je da bi iskusni štoper Slobodan Rajković bio idealno rešenje za tu poziciju, pogotovo što je još letos pregovarao sa Partizanom, a onda, kada nije uspeo da pronađše novi klub, i trenirao sa crno-belima.

Međutim, kada je prelazni rok počeo i kada se očekivalo ozvaničenje saradnje, negde je zapelo i Rajković se sada okrenuo nekim drugim opcijama, stavljajući Partizan po strani. Pregovarao je sa Peruđom, sada se pominju pojedini ruski klubovi, poput Ufe, ali šef struke crno-belih i dalje se nada da bi Rajković mogao da promeni odluku i ipak karijeru nastavi u Partizanu.

Navodno, nekih 200.000 evra su prepreka da se to i dogodi, ali mnogo veći problem za Partizan je što vreme prolazi, a izgleda da Rajković ima neke druge prioritete i još uvek ne daje naznake da bi mogao da se odluči za crno-bele, iako mu je klub iz Humske pomogao da tokom jeseni održava formu.

Dok je čekao Rajkovića, Partizan je mogao da pronađe i neko drugo rešenje i da ubrza epilog čitave priče, ali po svoj prilici njegovi kvaliteti su baš po ukusu Sava Miloševića.

Kažu da se strpljenje isplati, videćemo kako će to izgledati u Partizanovom slučaju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Monday, 13.01.2020
14:08

Čekanje je potpuno besmisleno. Tako je Zvezda čekala Lukovića i dobila štopera kome su se svi smejali i koji se na kraju karijere brukao po terenu. Čekala je Mirka Ivanivća da posle pet odbijanja dođe u Zvezdu za ogromne pare i da metilja po terenu. Ako Rajković nije odmah potpisao ugovor sa partizanom, znači da mu je to poslednja opcija.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 12.01.2020
23:42

Prvo Partizan nije čekao samo Rajkovića već je skautirao i druge igrače. Drugo nije mogao da juri štopera dok nije završio transfer Pavlovića i dok nije video da li će na proleće imati i LE ili ne. Treće ne mora ni sada da žuri, iako bi bilo poželjno da već u ovom prelaznom roku dovede Pavlovićevu zamenu to može da učini do početka letnjih priprema. Četvrto Partizan je nakon u ulaska u LE imao 3 takmičenja i žurilo mu se s Rajkovićem, a Rajković nije imao nijednu drugu ponudu sem Partizanove, a sada Partizan očekuju samo 2 takmičenja i još je Pavlović ostao u timu, a Rajković je dobio još 2 ponude u međuvremenu, a to sve utiče na cenu. Peto da li imate neki redosled objavljivanja komentara ili nekima objavljujete ekspresno, a nekima držite po više sati ili po ceo dan?

avatar
Osijek 51
Sunday, 12.01.2020
22:08

Kad bi sada i dosao to bi trebalo biti postidjeno i pokajnicki, sve mi to nekako ima gorak ukus...

avatar
REV
Sunday, 12.01.2020
21:44
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Monday, 13.01.2020
14:16

Ako mene pitaš onda pod hitno 2,4,5 i 9.. 8 nije toliko neophodan.. Mi moramo dovesti dva štopera hitno..

avatar
REV
Thursday, 16.01.2020
02:21

Mislio sam 8 na 6 ili 8 na 4, ja vise volim da za zadnjeg veznog kazem da je 4, a ne 6 no nebitno. U pravu si, bilo bi dobro tj. ne bi bilo lose da dodju dvojica vec sada, ali, ja cisto sumnjam da ce tako biti.

avatar
Osijek 51
Sunday, 12.01.2020
21:13

Kako sada stvari stoje mogao bi Rajkovic i dalje trenirati sa Partizanom pa na ljeto potraziti neki angazman...

avatar
pfc
Sunday, 12.01.2020
22:03

hahaha tako ce izgleda i biti.