Trebaće im varilac - Na "Marakani" pucale prečke i stative!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 10.09.2016.
21:25
Izvor: Sportske.net

Utakmica osmog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Bačke ostaće upamćena po tome što je lopta čak pet puta pogađala okvir gola tokom drugog poluvremena.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde vezali su sedmu pobedu u domaćem šampionatu iako u duelu sa poslednjeplasiranim timom na tabeli nisu stigli do proseka po broju postignutih golova.

Crveno-beli su savladali Bačku sa 2:0 a samo u drugom poluvremenu domaći su u tri navrata pogađali okvir protivničkog gola.

Mora se priznati da je i Bačka imala svoje šanse pošto su Damir Čeković i Luka Luković takođe pogađali okvir gola koji je čuvao Nemanja Supić i upravo zbog toga ostaje žal što nije viđen meč sa više postignutih golova.

Domaći su prvi put pogodili stativu u 56. minutu kada je Mičel Donald lansirao "bombu" koja je završila na levoj stativi. Slavoljub Srnić je u završnici meča pogodio prečku a potom iz stativu.

Na drugoj strani je Luka Luković gađao u donji desni ugao gola Crvene zvezde i pogodio stativu, a njegov saigrač Damir Čeković je iz trka "pucao" pravo u prečku.





Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke