Treće poluvreme - Spartak na "Tviteru" prozvao "Grobare"!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.04.2016.
21:00
Izvor: Sportske.net

Subotičani se još uvek ne mire sa eliminacijom u polufinalu Kupa Srbije o čemu svedoče "izjave" koje su se u sredu uveče pojavile na zvaničnom "Tviter" nalogu Spartaka.

fkspartak.com
fkspartak.com

Povezane vesti

Subotički Spartak eliminisan je u polufinalu nacionalnog Kupa pošto je u revanšu sa Partizanom poražen rezultatom 3:0 na domaćem terenu.

Više od dva sata nakon završetka utakmice na zvaničnom "Tviter" nalogu subotičkog Spartaka otpočelo je treće poluvreme koje bi moglo da izazove reakciju pristalica Partizana.

Moderator Spartakovog "Tviter" naloga smatra da su fudbaleri Spartaka pokazali kako se gine za klub, pa valjda "Grobari" ne bi trebalo da se raduju plasmanu u finale!?

"Kad je došlo vreme da se 'Grobari' raduju ovakvom dvomeču šta reći a ne zaplakati...  Igrači Spartaka su Vam pokazali kako se gine za svoj klub" stoji u prvom od nekoliko "tvitova".

Na "Tviteru" FK Spartak apostrofira se učinak Bojana Šaranova koji je svojim sjajnim intervencijama sprečio Subotičane da izjednače i preokrenu rezultat. Uz to, izjava Ivana Tomića ocenjena je kao gospodska i realna.

"Sva sreća pa postoje normalni ljudi... Zahvaljujemo se treneru fudbalskog kluba Partizan Gospodinu (sa velikim G) na više nego realnoj izjavi za medije" dodaje se na Spartakovom "Tviteru".

Spartak tviter
Screenshot: twitter.com/SpartakFK

Podsećamo da je Spartak u Humskoj remizirao sa crno-belima bez golova, a danas je do 80. minuta održavao aktivan rezultat i više puta bio u prilici da unese veću neizvesnost ali se Bojan Šaranov postarao da crno-beli odu u finale.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke