Trener Mačve pred Zvezdu: ''Nije moguće praviti čuda svaka tri dana''

Autor: Darko Mitrović
subota 17.03.2018.
23:15
Izvor: Sportske.net, fkmacva.com

Jedno čudo su napravili, nova prilika je već u nedelju.

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

U jeku fudbalske euforije u Šapcu posle plasmana Mačve u polufinale Kupa, sledi još jedan duel ekipa Mačve i Crvene zvezde.

Sutrašnja utakmica biće prvenstvena, a počertak je zakazak za 17 časova.

Najavljujući ovaj duel, trener Mačve Dragan Aničić je napravio osvrt na ostvaren istorijski uspeh u Kupu, a ono što je mogao da obeća pred  drugi uzastopni meč sa Crvenom zvezdom jeste maksimalna borbenost njegovih igrača.

Da li će to biti dovoljno za novu senzaciju?

''Ja ne letim kada su pobede, ali i ne padam kada su porazi u pitanju. Kao što sam rekao pred utakmicu u Kupu, čuda su moguća i mi smo napravili čudo, ali nije moguće baš praviti ih svaka tri dana.

Sigurno da je Zvezda bila favorit prethodnu utakmicu, ali pred ovu prvenstvenu biće još veći favorit, jer tako veliki klub sebi ne dozoljava da tri utakmice zaredom ne pobedi. Vratiće im se neki igrači koji su bili povređeni i koje su odmarali, sigurno je da će biti mnogo jači i da će nas sada mnogo ozbiljnije shvatiti.

Mi ćemo sa naše strane opet pokušati da budemo agresivni, disciplinovani i da ponovimo igru koja nas je i dovela do prolaza u Kupu. Da li ćemo uspeti da još jednom iznenadimo ne znam i ne mogu da obećam rezultat, ali ono u šta sam siguran je da će moji igrači imati još jednom pravi odnos prema igri“,
istakao je Aničić.

Šapčani sutra očekuju pune tribine, a iskoristili su priliku i da se zahvale navijačima Crvene zvezde zbog ponašanja tkom Kup utakmice u sredu.

''Ovim putem FK Mačva se zahvaljuje organizovanoj grupi navijača Crvene zvezde na fer i sportskom navijanju tokom Kup utakmice u Šapcu i želimo im dobrodošlicu i na superligaški susret u nedelju'',
navodi se na klupskom sajtu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Sunday, 18.03.2018
19:04

ajde prognozeri, pogodite, bice 4;0 ili 5;0, ili nece, vidi se da ovi dobili dobre premije ponovo, al neka neka, samo da nam se neko ne povredi jer kako grubo igraju ja s eplasim neke ozbiljnije povrede nasih igraca.

avatar
Stabber
Sunday, 18.03.2018
01:48

Sad ce kao biti 4:0 ili 5:0 za Zvezdu, kucu bi stavio na 1&3+

avatar
Stabber
Sunday, 18.03.2018
01:48