Trener Partizana kritikuje posle pobede: ''Neki su počeli da igraju za sebe!''

Autor: Beta Beta
nedelja 02.10.2016.
22:42
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je zadovoljan večerašnjom pobedom svoje ekipe protiv Mladosti, ali i ocenio da crno-beli ne zauzimaju željenu poziciju na tabeli Super lige Srbije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu Mladost iz Lučana s 3:1 i tako upisali šestu uzastopnu pobedu, a petu prvenstvenu.

"Veoma je važno što smo ovaj ciklus između dve reprezentativne pauze završili pobedom. Čestitam igračima na onome što su uradili u ovom ciklusu, ali i upozoravam da i dalje zauzimamo mesto na tabeli koje nam ne prija, iako je to značajno više nego što je to bilo donedavno", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

"Mladost je igrala sa pet igrača u zadnjoj liniji i još četvoricom odmah ispred njih, a i napadač je bio na oko 30 metara od svog gola. Teško je bilo to probiti, ali uspeli smo jednim sjajnim potezom Leonarda. Završili smo ovaj ciklus pred pauzu na način na koji smo želili, ali ostaje nam još mnogo da radimo", rekao je Nikolić.

On je ocenio da se u finišu utakmice među njegovim igračima pojvila "doza egoizma".

"Neki su počeli da igraju za sebe, a ne za ekipu. Moramo da učimo šta je to tim, kako se boriti za njega, a ne za sebe. Publika dolazi na stadione da gleda golove, nije im važno ko će da postigne gol", rekao je Nikolić.

Partizan posle kompletnog 11. kola zauzima treće mesto sa 22 boda, šest manje od lidera Crvene zvezde, a četiri manje od drugoplasirane Vojvodine.

Trener Mladosti Nenad Milovanović kazao je da zadovoljan kako je njegova ekipa igrala u odbrani u prvom poluvremenu, ali da je od njih na poluvremenu zahtevao da igraju napadački.

"Bili smo dobri u bloku, Partizan nije imao šansu do onog gola iz slobodnog udarca kojem je prethodio faul koji neću da komentarišem. U pauzi sam rekao igračima da ne možemo da se branimo celu utakmicu i da moramo da napadnemo, što su i učinili, ali je Partizan pokazao gde je najopasniji i uspeo da nam da još dva gola. Nemam šta mnogo da zamerim mojim igračima", rekao je Milovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Sunday, 02.10.2016
23:40

Stvarno, ovaj Kljajić je golman za BSK Borču, da se ne lažemo.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 02.10.2016
22:45

A za ciji racun ti drzis Kljusajica na golu i zbog cega Marjanovic nije ni na klupi, sta radis tom coveku?! Trece, nije bas uvek ni uputno (neki bi rekli da nije nimalo) da smo bez stopera na klupi bez obzira sto i Miletic moze to da odigra, bek je jedan, a stopera dva, sta ako nam se obojica povrede Hahaha Radin isto ne igra ni kod tebe, nisam bas siguran da je to dobro!

avatar
neymar-junior-10
Sunday, 02.10.2016
23:15

Ni meni nije jasno da je protiv bunekra poceo sa dva zadnja vezna... bez nekog velikog kreatora osim Leonarda.. Kljajic najvjerovatnije ode na zimu pa ce Stevanovic braniti. Jevtovic je bolji od Radina, jedino da je igrao sa tri zadnaj vezna Jevtovic-Everton-Radin hahha

avatar
neymar-junior-10
Sunday, 09.10.2016
04:22

Pa nisam bas trener ja da odlucujem da li ce Radin igrati ili ne, ne znam kako se on ponasa na zatvorenom treningu sa ekipom.. sjajan je decko i dobar igrac ali ofo sto forsira Nikolic za to je Jevtovic, zbog igre glavom kod prekida i udaraca sa distance ... Pa mozda on nije potreban al steta dda ne igra bar 2-3 utakmice kad su ga vec doveli iako psmo po krilima jaki

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 03.10.2016
11:57

Jos ga znas i tako pitas:-D Mislim da je to sto si naveo+igra glavom i mozda precizniji pas prednosti Jevtovica, sve ostalo je na Milanovoj strani:-D Djuricko i nije toliko potreban, desno smo sad pokriveni...

avatar
neymar-junior-10
Monday, 03.10.2016
01:03

Znas kako on mora forsirati svoje Radovce i to ej tako.. znam ga ovako privatno a i ovako iz Vozdovca, nije los sigurno ali Jevtovica mozemo koristiti i u napadu te njegove snazne suteve pa i slobodnjake koje su onako udaljeni od gola :) kao i prilikom prekida ali mislm da Radin treba dobiti sansu kao i Djurickovic. Marjanovic je sjajan i ja se pitam gdje je on danas...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 03.10.2016
00:02

Bojim se da postoji neka pozadina, ne desava se ovo prvi put, a da je Marjanovic povredjen, ne verujem da bi toliko puta otpadao pre pocetka tj. tek na dan utakmice. Otkud znas da je bolji od Radina? :-D

avatar
LoleRava
Sunday, 02.10.2016
23:31

Sto toliko kritikujes coveka:),dosta ste bolji nego kod Tomica,a hteo sam da te pitam je l znas mozda ko je menadzer Radinu,posto nije igrao kod Tomica,sad ne igra ni kod njega,ili stvarno ne zna ili su mu slabe ove veze 'visih sila' u nasem fudbalu,ali u bukvalnom smislu,ja ne znam je l on ima neki minut ove sezone u prvenstvu?