Trener Valete: "Ponosan sam, igrali smo protiv giganta"

Autor: Beta Beta
utorak 19.07.2016.
23:53
Izvor: Beta

Trener Valete Pol Zamit rekao je danas da je ponosan na svoje fudbalere zbog igara u obe utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Crvene zvezde.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Valeta je i u drugoj utakmici poražena od Crvene zvezde sa 2:1, ali je uprkos eliminaciji u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona ostavila solidan utisak.

"Izgubili smo obe utakmice, ali sam veoma ponosan na svoje igrače. Nisam srećan zbog rezultata jer smo želeli pobedu. Ali, znali smo da smo igrali protiv giganta i zato sam veoma ponosan na svoj tim", rekao je Zamit posle utakmice u Beogradu.

Zamit je naveo da je cilj Valete bio da napravi korak napred u Evropi.

"Dolazimo sa malog ostrva i pokušali smo da napravimo korak napred. Počeli smo prošle sezone projekat, osvojili prvenstvo i ovo nam je veliko iskustvo", kazao je Zamit.

On je istakao da je njegov tim zaslužio poštovanje za igru i šanse koje je stvarao.

Prema njegovim rečima, Zvezda ima šanse u nastavku kvalifikacija.

"Zvezda je tek počela pripreme. Treba vremena nekim igračima da se uklope. Ipak, to je jak tim koji može da raste", rekao je Zamit.

Zvezda će u trećem kolu igrati protiv bugarskog Ludogoreca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Danijella
Wednesday, 20.07.2016
05:43

Pa ne moze covek da pravda dve izgubljene utakmice ako kaze da su izgubili od nikakvog protivnima i slabog :))) i mene kad god neko pobedi u necemu lepo kazem brateee mnogo jak :)) Nego medijima je da pitaju, na njemu je da kaze a na nama da citamo i palimo se :))) Aj pozdrav svim dobrim sportskim obozavaocima!

avatar
P. S.
Wednesday, 20.07.2016
02:24

Auuuu, sunce ti... ni manje ni više nego protiv giganta. :D

avatar
Dragojevic Andrija
Wednesday, 20.07.2016
00:04

odlicno su se pokazali mora se priznati.. u oba meca su trebali i imali sanse da povedu sa po 2:0.. ali sto da se radi idemo naprijed moraju protiv ludogoreca bolje mnogo.. :) poz za delije