Trener Voždovca se ne zavarava: ''Zvezda ima izuzetan kvalitet''

Autor: Beta Beta
petak 29.11.2019.
14:38
Izvor: Beta

Trener fudbalera Voždovca Radomir Koković rekao je danas da trenutna situacija Crvene zvezde pred predstojeću međusobnu utakmicu može biti i dobra i loša stvar.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

"Gostujemo Crvenoj zvezdi u specifičnoj situaciji za njih. Doživeli su težak poraz od Bajerna, i koliko to može biti dobro za nas, može biti i loše.

Dobro je zato što su sada poljuljani, ali loše jer mogu biti još više motivisani da pred svojim navijačima poprave utisak i da se vrate u pobednički ritam pred odlučujuće mečeve u šampionatu i Ligi šampiona.

Nas ne sme da zavara njihovo loše izdanje protiv Bajerna, poseduju izuzetan kvalitet i mi moramo biti jako oprezni i koncentrisani ako želimo da ostvarimo dobar rezultat", rekao je Koković na konferenciji za novinare.

Voždovac će gostovati Crvenoj zvezdi u 18. kolu Super lige Srbije.

"Dobro igramo na gostovanju ove sezone i nadam se da ćemo i sutra podići kvalitet igre. Tri boda protiv Crvene zvezde su pojednaka kao tri boda protiv Proletera i nekog drugog protivnika i mi idemo sutra da se nadigravamo, pobedimo i nastavimo svoju seriju sjajnih igara", kazao je Koković.

Fudbaler Voždovca Jovan Nišić je rekao da njegova ekipa želi pobedu protiv Crvene zvezde.

"Iako gostujemo prvaku države i predstavniku Srbije u Ligi šampiona, ne idemo sa belom zastavom, već idemo da pobedimo. To je primarni cilj. Ove sezone odlično igramo na gostovanjima, odneli smo sva tri boda i sa stadiona Vojvodine i Partizana, a pobeda nad Zvezdom samo bi bila šlag na tortu u ovoj sjajnoj polusezoni", rekao je Nišić.

Utakmica će se igrati sutra od 18.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Friday, 29.11.2019
15:53

1:6, 0:4, 1:4, 0:5, 0:4, 0:6- to je ta izuzetnost? Mi smo daleko jaci od zvezde.

avatar
Man united
Friday, 29.11.2019
19:18

Када ви будете играли против најјачих тимова Света, онда можеш неко поређење да правиш. Мада, и сада можеш поређење да направиш. Ви против лакших ривала у 12 утакмица у ЛШ имате 3 бода. Ми против знатно тежих имамо већ 7 из 11 утакмица. Чиста математика. Па, ти пореди и даље ако желиш ;)

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 30.11.2019
13:04

Kad vi budete igrali pošteno mi ćemo igrati protiv najjačih timova sveta, tj. kada vi budete pošteno igrali u SL onda možeš da praviš poređenja. Kad Partizan bude dobio budžet od 60M € onda neće da slavi poraze od 3:0 bez šuteva u okvir gola i bude ponosan na šestice poput zvezde. Onaj Šahtjor i ona Braga su jači od ovog olimpijakosa, onaj Šathoj je u rangu Napolija, a onaj Marsej je jači od Napolija, i Porto je šampion Evrope bio kao i Liverpul, a onaj Real je paklen u odnosu na današnji Bajern i PSŽ , dok je onaj Arsenal jači od ovog Totenhema. Partizan sigurno ne bi gubio sa 6 razlike bez šuta u okvir protivničkog gola kao što to radi ova bruka od srpskog fudbala.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 30.11.2019
02:57

Da, jer poredis utakmice sa strasnim AZ Alkmarom i Bajern i Totenhem. :D Toliko ste jaci da imate skoro 10 bodova na tabeli manje i ispred vas su Cukaricki i Vojvodina. Najjaci ste na tvojim izmisljenim tabelama. :D

avatar
Dragon 7
Saturday, 30.11.2019
02:03

Dečko nemaš pojma šta pričaš ali zaista nemaš pojma. Trener Vozdovca pokazao ozbiljan kvalitet i daleko kvalitetniji u svakom pogledu od trenera C.Z.

avatar
REVØLT
Saturday, 30.11.2019
00:50

Ne 3 nego 4, a malo je falilo da ne izgubimo i u Marseju gde nas je sudija pokrao, cak i u Portugalu ('03) smo dali jedan veoma nesrecni autogol. Nije problem to sto vi imate toliko poraza nego sto ste mogli jos gorom razlikom da prodjete i jos ubedljivije poraze da imate, igra vam je uglavnom bila za svaku osudu i toliko ste bili nemocni kao da je u pitanju igra macke i misa, a o tome koliko je ko ulozio u tim i kakvu je ko imao polaznu poziciju, nema potrebe ni da pocinjem...