TSC stiže u Niš, Radnički im prepušta ulogu favorita

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 08.08.2021.
15:10
Izvor: Sportske.net, Beta

Nišlije ove nedelje radile na ispravljanju grešaka.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Alekasandar Stanković rekao je danas je ekipa TSC-a favorit u narednoj utakmici Super lige Srbije, kao i da je njegova ekipa prošle nedelje radila na ispravljanju grešaka.

"Posle jedne dugačke nedelje koju smo imali nakon utakmice u Surdulici sa Radnikom, ponovo se vraćamo na 'Čair' i dočekujemo ekipu TSC-a, koja u Niš dolazi kao favorit, jer je u prva tri kola osvojila maksimalan broj bodova i postigla deset golova. Mi smo proteklu nedelju iskoristili za ispravljanje grešaka i slabosti koje su se pojavile na poslednjoj utakmici", rekao je Stanković, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Radničkog iz Niša u ponedeljak će na svom terenu dočekati ekipu TSC-a iz Bačke Topole, u meču četvrtog kola Super lige Srbije.

Na tabeli Super lige Srbije TSC je trenutno na trećem mestu sa maksimalnim učinkom (devet bodova), dok je Radnički sa pet bodova osmi.

Šef stručnog štaba niškog tima rekao je da je za njegov tim svaka nova nedelja provedena zajedno dobra za napredak u igri, jer je sastav "potpuno nov".

"Bilo je grešaka i sigurno će ih biti i u budućnosti, ali je bitno da se iz utakmice u utakmicu one smanjuju", dodao je on.

Sastav Radničkog biće kompletan, pošto se nakon povrede oporavio odbrambeni igrač Nikola Aksentijević.

Stanković je ocenio da je TSC kvalitetna ekipa, a dodao je da je najveća prednost u uigranosti tima.

"To je njihov najveći kvalitet, a tu je i veliki individualni kvalitet fudbalera poput Tomanovića, Zeca i Banjca. Zbog svega navedenog nas očekuje teška i zahteva utakmica", rekao je on.

Trener Radničkog je istakao da je cilj njegove ekipe da u svaku utakmicu udje "hrabro, koncentrisano i energetski na visokom nivou".

"Nadam se da ce 'Čair' ponovo biti dobro ispunjen i da će nam dati 'vetar u ledja', da nastavimo dalje u dobrom ritmu. Ovim momcima prija energija koju gledaoci donose i zato ih pozivam da ih podrže, kao i na premijeri protiv Napretka", zaključio je Stanković.

Utakmica četvrtog kola Super lige Srbije izmedju Radničkog iz Niša i TSC-a igra se u ponedeljak od 19.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke