TSC želi da sačuva vrh u Superligi, Lazetić poručuje da ne misle o Vest Hemu

Autor: Sportske Net
petak 15.09.2023.
20:16
Izvor: Sportske.net

Sav fokus na utakmicu sa Železničarom, poručuje stručnjak.

FK TSC
FK TSC

Povezane vesti

Fudbaleri TSC-a dočekuju Železničar u Bačkoj Topoli u okviru 7. kola Superlige Srbije. Trener lidera tabele Žarko Lazetić rekao je da je svaka utakmica važna i da ne sme biti opuštanja.

"Posle pauze koju smo imali i dobre serije u prethodnim kolima čeka nas nova izazovna utakmica. Igračima sam rekao da sav fokus treba da im bude samo na ovoj utakmici. Ako ne budemo kakvi treba protiv Železničara, bolje da ne idemo u London i ne igramo protiv Vest Hema. To što su nam neki mediji već upisali tri boda ili se samo priča o utakmici u Londonu, nešto je što mi se ne dopada", rekao je Lazetić.

Istakao je da njegovi fudbaleri moraju da budu maksimalno fokusirani pred svaki meč.

"Nadam se da igrači neće upasti u zamku priče o utakmici koja dolazi tek za deset dana, već da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima kao do sada. Nas je na drugo mesto prošle sezone i dobre rezultate ove sezone, sa pet vezanih pobeda i bez primljenog gola, dovelo to što smo na svakom treningu i utakmici bili koncentrisani, fokusirani, igrali sa puno strasti i energije i na taj način pobeđivali" podvukao je strateg TSC-a.

Posle šest kola TSC je prvi na tabeli sa 16 osvojenih bodova, dok Železničar zauzima 14. poziciju i na svom kontu ima četiri boda. Utakmica se igra u subotu od 19 časova. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke