Tumba objasnio, ovo je još i dobro?!

Autor: Beta Beta
nedelja 11.10.2020.
23:22
Izvor: Beta

Ne treba da brinemo?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je danas da može da prihvati večerašnji poraz od Mađarske.

"Greške su posledica emotivnog pražnjenja protiv Norveške. Možda je ovo i dobro, mada nijedan poraz nije dobar. Shvatićemo to kao deo koji možemo da prihvatimo, čak i ovaj rezultat", rekao je Tumbaković za Sportklub posle utakmice.

Srbija je u Beogradu izgubila od Madjarske sa 1:0, u trećem kolu Lige nacija.

"Ova utakmica je imala svoj koncept. Puno igrača je bilo na tribinama, dali smo šansu grupi igrača koja je u oktobarskom sastavu od nekih 28-29 igrača. Normalno je, oni su reprezentativci, da dobiju šansu.

Ali, to nije opravdanje. Oni su reprezentativci Srbije i ono što treba da se napravi moraju da pokažu na terenu", kazao je Tumbaković.

Srpski fudbaleri će u narednoj utakmici igrati u sredu protiv Turske.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Monday, 12.10.2020
13:12

Bez obzira na kritike, složio bih se sa Tumbakovićem. On u suštini zna tim za Škotsku, bar 8-9 igrača. Juče je dao šansu nekim igračima, da ih ne nabrajam, koji su i u prošlosti podbacili i to ponovili protiv Mađarske. Njih ne bi trebalo više da zove ni u bunilu (mislim da neće) ali dobio je neke odgovore. Vlahović je bio kao doberman kog si pustio sa "lanca". Čovek uneo ogromno energije, bila ga je milina gledati. Dopao mi se Lukić, a i Strahinja. On stvarno ima potencial i ako ga bije glas "kiksare". Možda je vreme da se izbace Tadić i Kolarov i sastavi tim od mladih igrača, koji hoće da ginu za nacionalni dres (imamo "Oceanovih 11"). U suštini su me pozitivno iznenadili igrači iz italijanske lige. Protiv Škotske neće biti lako, ali ćemo to ipak dobiti. Nije Tumbaković "izlapeo".

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 12.10.2020
09:15

Smesan selektor, smesna reprezentacija.

avatar
miki2
Monday, 12.10.2020
08:39

Bicemo 4-ti i sledecu ligu nacija napadamo prvo mesto u trecoj ligi, tu i imamo neke sanse to je dobra taktika.

avatar
Nikola Ljubić
Monday, 12.10.2020
07:37

Ajde da se ne ljubimo....
Ovo moze biti dobro samo ako ce pored Tumbe u nekom momentu otici i Kokeza. Ja ne mislim da je to nasa realnost. Mislim da kada se problem ne sasece u korenu uvek ce se javljati novi problemi. Krstajic je bio bolji od Tumbe pa je smenjen. Muslin bolji od obojice pa smenjen. Nadam se da ce posle utekmice u Novembru i Tumba otici jer je kao i Muslin "zaokruzio jedan ciklus". Voleo bih da vidim Veljka Paunovica kao selektora.

avatar
Old_school
Monday, 12.10.2020
07:03

A Madjari nisu bili psihicki ispraznjeni nakon pobede nad Bugarima? I bez pola tima, takodje.

avatar
Marko HM
Sunday, 11.10.2020
23:58

Čekaj, koliko sam ja razumeo, mi i dalje tražimo dobitnu kombinaciju umesto da se uigravamo za Škote? Aha... dobro... Znači, Liga nacija i nije neko bitno takmičenje? Ok.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 11.10.2020
23:31

Cim je on izjavio da ne misli da podnese ostavku cak i ako ne odemo na EP, sve vam je jasno...