Tumba odavno nije bio ovako besan, fudbaler Partizana ga izbacio iz takta!?

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.11.2018.
00:19
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Posle poraza od Rumunije, selektor ''Sokolova'' otvorio dušu.

Beta/AP Photo/Risto Božović
Beta/AP Photo/Risto Božović

Povezane vesti

Finiš grupne faze Lige nacija bio je neuspešan za selekciju Crne Gore. Najpre su, pre tri dana izgubili od Srbije u Beogradu (2:1), a večeras su i na svom terenu bili neuspešni, protiv selekcije Rumunije (0:1).

Tako su takmičenje u Grupi 4 Lige C završili na trećem mestu, iza Srbije i Rumunije, a ispred poslednjeplasirane Litvanije.

Posle meča selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković bio je vidno razočaran epilogom, ali i ponašanjem pojedinih igrača i naglasio da je sve što je do sada urađeno, večeras ''srušeno kao kula od karata''. Iako nije pominjao imena, bilo je jasno da je u oštrim kritikama pre svih mislio na vezistu Partizana Marka Jankovića.

On je neposredno pre jedinog gola gostiju izgubio loptu na svojoj polovini, nije pokušao da tu grešku ispravi, a onda u drugom poluvremenu nije iskoristio penal za izjednačenje. Uzgred, izgleda da nije ni trebalo on da ga izvede.

''Sve se zna ko bi šta trebalo da radi, imamo odgovor za sve. Nisam video dok nije uzeo da šutira...'', istakao je Tumbaković i objasnio:

''Mesto nam je tu gde smo. Pojedini momci moraju dobro da se zamisle. Ovde moraju da rade profesionalno, a neke stvari ako hoće da rade neka ih rade u klubovima. Pričaćemo... Razočaran sam, jer sve što se radilo dve godine srušilo se kao kula od karata.

Nemamo mi ni samopouzdanja, ni samouverenosti. Nije samouverenost da nonšalantno izgubiš loptu, pa primimo gol, pa posle promašiš penal.. To je nedisciplina. On je mlad igrač, obično ne reagujem tako, ali...'', istakao je Tumbaković, a prenose ''Vijesti''

On je potom dodao i da preuzima na sebe najveći deo odgovornosti, uz zagonetnu opasku da će videti kako će se sve završiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mires
Wednesday, 21.11.2018
10:27

Kaka trener takvi i igraci

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 21.11.2018
09:36

Nisam ni sumnjao da je rec o njemu:-D Ne znas da li je smesniji golman CG ili penal koji su dobili.

avatar
petar000
Wednesday, 21.11.2018
02:49

Iskreno govoreci, ovaj promaseni penal je kosmicka pravda kada se vidi zbog cega je sviran.A nonsalantnost je vec opstepoznata. O tome ja pisem dve godine vec.

avatar
DouglasHaffernan
Wednesday, 21.11.2018
01:24

Tumba je sportski objekat u grčkoj

avatar
Uncle Fester
Wednesday, 21.11.2018
08:47

On je to i u Crnoj Gori - veličina i ljudska i trenerska, a mislim da ga tako doživljavaju i u Srbiji, bar bi trebalo!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 21.11.2018
15:34

Mislim da nisi razumeo komentar:-D